Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 tényleg hozott a földönkív...

404 tényleg hozott a földönkívüliektől egy zöld színű világító gömbölyű tárgyat?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném látni az a tárgyat! Jó lenne ha lefényképezné és feltenné hogy meglássam mert nagyon érdekelne!
2011. ápr. 20. 15:28
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy statisztikus. Tudja,hogy van itt egy aki már olvas....
2011. ápr. 20. 19:01
 42/54 anonim ***** válasza:
Amien poént csináltunk a kérdésből mondom neked h nem csak 1 valaki olvas, ehhez aztán médiumnak kellett lenni:D
2011. ápr. 20. 19:02
 43/54 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy te kérdező miért kérdőjelezel meg láttatlanban egy kedves fórumozót ? Miért ne lehetne matematikus aki kedvtelésből néz ide, mert van min fetrengenie egyrészt szenvedésből másrész kabaréból, nem rád céloztam. Én is fizikus vagyok. Nem értem, hogy a spirituális gondolkodásúak, akik tisztn látóknak és józan ítélőképességűeknek mondják és hírdetik magukat, hogyan "Isteníthetnek" egyszeű, szélhámos és/vagy skizofrén embereket, akiknek következtetéseiben dőlnek az ellentmondások, logikai imposszibilitások (lehetetlenségek) és teljesen ostoba gondolatviláguk van. Ezt megtetézve olyan irracionális nagy KAMUKAT állítanak, amelyeket sohasem bizonyítanak ! Nem akarok senkit sem megsérteni, de miért van ez ? Komolyan mondom nem értem, ha valaki tudja magyarázza el.
2011. ápr. 20. 19:41
 44/54 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Kedves kérdező neked hatalmas problémáid vannak.De ha mégis ilyen jósgyomorbajhozólátnok vagy akkor kérlek hozz nekem is nagyon nincs kedvem iskolába menni. Nagyon megköszönném. 14/f UI: ja de persze az ünnepek után most úgyis itthon vagyok ;)UI2: Ha nem átkozol el egész nap imádkozni fogok Odinnak hogy 404 véletlenül se jöjjön vissza az oldalra mert már van egy idióta a te személyedben.
2011. ápr. 20. 19:56
 45/54 anonim ***** válasza:
Hallod egyszerre 2önkre ne kncentráljon mert akkor egyikünk se lesz beteg. A héten én jövök jövő hét a tied ok?
2011. ápr. 20. 19:57
 46/54 anonim ***** válasza:

Sok logikai fukfenc van a te gondolkodásodban is. Miért hiszed el 404-ről, hogy zöld mágikus gömbje van és tudja a 35 földönkívüli törvényt mindenféle bizonyíték nélkül, azt hogy egy hozzászóló matematikus azt miért nem, talán mert nem chipezték be a fejét és nem telepatizál, pedig sokkal egyszerűbb elhinni, mivel sokkal racionálisabb mint a 404 esetet.:S

Ha azt írod, hogy ha nem olvassa 404, akkor elnézést, ebben magába foglaltatik a később tőrténő események is, azaz ez azt jelenti, hogy 404 soha nem olvassa ezt el még később sem. Ezt úgy lehetett volna leírni, hogy : amennyiben később tévednél ide kedves 404-es barátom, úgy elnézést kérek tőled, hogy bár úgy éreztem olvastál minket a kérdésem megvitatása alatt (bár mégsem mutattad meg a csodagömböt, amelynek látványa annyira áhitott lelkemnek), ellenben csak később kerüld szemedügyébe a kérdésem.

Ha ezeket olvassa kedves barátunk, rögvest megosztja majd velünk a csodagömb titkát és természetesen hitelt érdemlő felvételeit, amennyiben ez még sem tőrténne meg, nem kell belőle levonni következtetéseket Őszentségére vonatkozóan.

2011. ápr. 20. 20:01
 47/54 valakiakitnemismersz ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:57

Rendben írtam is hogy nekem csak az ünnepek után kell.

2011. ápr. 20. 20:04
 48/54 A kérdező kommentje:
Kapd be a cumit :D
2011. ápr. 20. 20:36
 49/54 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Most ez igen akar lenni? Hálás köszönetem. Ha lehet azt is mondd már hogy a lány akivel szemezek szeret vagy nem is szeret csak én hiszem azt? Ja és hogy nekem mikor lesz az a változás az életemben ami mindent megváltoztat mint a 73%-s kommentelőnek. Előre is köszönöm
2011. ápr. 20. 20:44
 50/54 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező amit most írok le neked az csak neked fog szólni.

Végig olvastam az összes olyan kommentet ami az én válaszadásom után írtak és amit írtál, hát azóta 4 oldallal bővült ez a témakör és amiben egy elég érdekes dologra figyeltem fel az egyik kiírásodban. Még hozzá az hogy te egy olyan "erővel" rendelkezel amivel képes vagy megmondani egy vadidegen személynek hogy mi fog történni vele majd a közel jövőben, re adásul úgy hogy még időpontot is teszel hozzá. Alapból nem hiszek abban hogy valakinek megmondja valaki hogy milyen történésekre számíthat,mert sem ember de még maga Isten sem tudhatja az ember akaratán kívül bekövetkező események sorozatának idővonalát amin alapján leírja vagy elmondja azt amit szeretnének tudni vagy csak hallani az emberek. Ha ez ilyen könnyen menne akkor megtudnák változtatni a közelgő még meg nem történt cselekmények-történések menetét. Megítélésem szerint nem vagy jövőbe látó egyén egyszerűen csak jó ember ismerő aki már sok típusú emberrel találkozott élete folyamán és gyűjtőt tapasztalatokat tőlük. Most kíváncsiságból akarom azt hogy próbálj meg az én "jövőmben" kutakodni egy kicsit, ha valóban megérzel egyes embereket akkor legyek én is köztük és mond el mi lesz velem mondjuk 1. hét leforgása után. (Ami szinte mindig elszokott hangzani és amit most én is elhangoztatok) Mire számíthatok?

Persze azt is megértem ha nem fogsz tudni nekem választ adni elvégre te mondtad "nem vagy Isten".

2011. ápr. 20. 21:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!