Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 tényleg hozott a földönkív...

404 tényleg hozott a földönkívüliektől egy zöld színű világító gömbölyű tárgyat?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném látni az a tárgyat! Jó lenne ha lefényképezné és feltenné hogy meglássam mert nagyon érdekelne!
2011. ápr. 20. 15:28
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:

Olyan érzésem van, hogy nem fogja lefényképezni.

Amúgy tessék láthatod. SŐt 1000ft+áfáér tied lehet

[link]

2011. ápr. 20. 15:31
 2/54 A kérdező kommentje:
Azért remélem olvassa ezt a kérdést és lefényképezi ha nem is teszi fel nyilvános helyre de nekem elküldené nagyon nagyon megköszönném! 404 ha nem titok megmutathatnád! Engem el se hiszitek mennyire érdekel ez a tárgy! Én belehalok ha nem láthatom! Meg jó lenne ha körül írná hogy ezt a tárgyat neki adták vagy ellopta és honnan származik meg mindent amit tud róla érdekel!
2011. ápr. 20. 15:37
 3/54 anonim ***** válasza:
18%
Téged kezelnek valahol? Most megléptél és így jutottál nethez? Vagy azért szabad egy kicsit nézegetned?
2011. ápr. 20. 15:46
 4/54 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó, úgy gondolom, hogy ezt a kérdést szinte az összes ezotéria témában lévő embernek fel lehetne rakni. Tisztelet a kivételnek, már ha van ebben a témakörben olyan.
2011. ápr. 20. 15:49
 5/54 anonim ***** válasza:
Szép dolog az álmodozás. :) Am, akkor valószínű, hogy bele fogsz halni, mivel nem láthatsz 1 nem létező tárgyat xD Amúgy szerintem nem tudja megmondani, hogy honnan származhat ez a tárgy, mivel már elfelejtette az álmát, csupán 1 világító gömbre emlékszik belőle, vagy azt is csak kamuzta..
2011. ápr. 20. 15:49
 6/54 anonim ***** válasza:

15:46 vagyok

persze, mindegyik egy kicsit zakkant, de azért ez nem semmi a többihez képest sem. Mert hogy kicsit álmokat olvasgat, mert várja a 2012,meg egyéb az még oké, nem veszélyes senkire, de ez....

2011. ápr. 20. 15:51
 7/54 anonim ***** válasza:
81%
Hogyne.. Egy UFO tojás volt az.. Nem tudja lefényképezni, mert épp rajta ül és igyekszik kikelteni..
2011. ápr. 20. 15:52
 8/54 anonim ***** válasza:
Utolsó: ott a pont xD Egyébként bármelyik elektronikai szaküzletben vehetsz ha kell D:
2011. ápr. 20. 16:02
 9/54 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy még nekem is ezt kell hogy mondjam de ezt a "zöld színű világító gömbölyű tárgyas" témát még én se hiszem el, még ha le fényképezné és megosztaná velünk akkor se hinném el mert még az ezotéria témakörben is megvan húzva egy bizonyos határvonal ami a hihető és a nem hihető dolgokat választja szét, tehát ez a zölden világító tárgy is ennek a határvonal túlsó felén helyezkedhet el(a nem hihető dolgok helyén). 404-ről pedig kijelenthetjük hogy megszűnt létezni ezen az oldalon.
2011. ápr. 20. 16:37
 10/54 anonim ***** válasza:
0%

404-nek most gondja akadt, az is lehet hogy visszacsaklizták a varázsgömbjét vagy az eset hátterében éppen az mentette meg őt, de lehet ellopták tőle a társai

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1717205..

Azért reméljük ha rendbe jön majd válaszol is

2011. ápr. 20. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!