Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 tényleg hozott a földönkív...

404 tényleg hozott a földönkívüliektől egy zöld színű világító gömbölyű tárgyat?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném látni az a tárgyat! Jó lenne ha lefényképezné és feltenné hogy meglássam mert nagyon érdekelne!
2011. ápr. 20. 15:28
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Látok egy lányt akibe szerelmes vagy és gyakran szoktad látni. kb egy idős veled. Az a lány téged nem szeret csak kedvel, de azért barátok még lehettek. Nem sokára messze fog tőled kerülni, de amint beköszönt a tél újra találkozni fogtok!
2011. ápr. 20. 18:35
 32/54 anonim ***** válasza:
Az a lány akit látsz az a barátnőm, hát ezt nehéz lehetett kitalálni h 17 évesen szerelmes vagyok:D Abba biztos lehetsz h nem fog semerre se menni az elkövetkezendő pár évben. Jah és amíg engedi h parittyázzam, addig nem is igazán érdekel h szeret-e. Bár azér erre van 1 kis esély ha érted mire gondolok... Most már jövőbe is látsz? Azt hittem csak ártani,gyógyítani és megérezni tudsz.Hmm kialakítottam egy új képességedet? Még még toljad ez nagyon jó, úgy sem volt most semmi dolgom:D
2011. ápr. 20. 18:39
 33/54 A kérdező kommentje:
Azt látom hogy 1 év múlva örökre szóló változás fog történni az életedben. Egy olyan dolog amit eddig tettél de soha többet nem fogsz tenni míg élsz!
2011. ápr. 20. 18:40
 34/54 anonim ***** válasza:
:D És azt látod pl hogy holnap dél után hova fogok menni? Hogy mikor megyek osztály kirándulásra, hogy hova fogok menni. Olyanokat irsz:D Vmi horoszkóp újságból szeded a szöveget? Tényleg mond meg mi a horoszkópom például. bár a horoszkópos szarságba se hiszek, mind1 Várj én is találtam egyet: Ebben a hónapban átrendezted/átrendezed a lakást/házat összekötöd tavaszi nagytakarítással és új szint viszel a hálószobádba.
2011. ápr. 20. 18:45
 35/54 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek a horoszkópban.
2011. ápr. 20. 18:46
 36/54 anonim ***** válasza:

Egyébként ki a rák az a 404?

(rendesen beszélj velem, 3 gyerekes családanya vagyok, csak itthon ülök törött lábbal és nagyon jól szórakozom eze a rovaton. Ennyi zakkant embert... nem gondoltam volna)

2011. ápr. 20. 18:48
 37/54 anonim ***** válasza:
Én se tudom ki az és én is jól szórakozom amúgy:D 1 hét mulvlva kapok 1 gyomorbajt, akibe szerelmes vagyok elhagy és 1 év mulva abba hagyok valamit, amit egész eddig tettem, majd elpusztulok már a röhögéstől:D De arra még mindig nem válaszoltál h milyen gyomorbajt kapok, és ha ennyire látó vagy írj már valami konkrétat. Én is írhatom h 2 év mulva tragédia történik az életedben vagy hogy 10 éven belül meghalsz blablabla
2011. ápr. 20. 18:53
 38/54 anonim ***** válasza:
mulvlva helyett múlva
2011. ápr. 20. 18:53
 39/54 A kérdező kommentje:

Na ne mond :D engem nem versz át :D Most mennem kell majd este jövök.

Addig 404 fényképezd le azt a csodálatos tárgyat és tedd fel mert érzem hogy sokakat érdekelne. Van itt 1 olyan ember is aki nem regisztrált még be ide de olvas minket. Ő is szeretné látni. Most valaki pont azon gondolkodik beregisztráljon e ide mert érdekesnek tartja ezt a témát és főleg a zöld földönkívüli tárgyat! Szerintem regisztrálj be ne vesztesz vele!

2011. ápr. 20. 18:57
 40/54 anonim ***** válasza:
53%
Gondoltam h konkrétat nem írsz... Este nem leszek mer buliba megyek, de gondolom ezt tudtad úgyh másnem holnap folytatjuk.
2011. ápr. 20. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!