404 tényleg hozott a földönkívüliektől egy zöld színű világító gömbölyű tárgyat?
Nekem meg olyan érzésem van, mintha itt lenne. Nekem vannak ilyen megérző képességeim. Én imádom az ezotériát. Nem tudom honnan de megérzek dolgokat már gyerekkoromban rájöttem erre. Ártani és gyógyítani is tudok de ezt nyilvánosan nem merem felvállalni. Szóval most is érzem h 404 olvas minket de nem válaszol :(
Érdekes h azt nem érzem h miért nem válaszol de azt igen h itt van és olvas minket rendszeresen! Ha tévedtem akkor bocs 404 de én így érzem.
Ha tévedtél (tehát mégsem olvas) akkor nem kell bocsánatot kérned, mert ugye úgyse olvassa....
(a logika látom nem az erősséged)
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:57
Nagyon gonosz vagy! 404 nem ártott senkinek. Igaz Jézust is gyűlölték pedig szent ember volt. Na mindegy. Végül is nem felelhet meg a szkeptikusok táborának és a hívők táborának egyszerre. Én bízok 404ben mert érzem hogy rendes ember! Nem istenítem, csak tisztelem azért amit átélt. Én biztos szívrohamot kaptam volna mert eleve gyenge a szivem.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:04
Jól írtam sztm. Ha tévedtem akkor bocsánatot kérek igen. Ha nem tévedek minek kérjek bocsánatot? Úristen kik írnak ide Jézusom... :D
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:0
Nem azonosítottam Jézussal. Azt írtam őt is gyűlölték pedig kedves volt. 404 et is gyűlölik pedig nem bántott senkit. Nem azt írtam h ő Jézus hanem azt h ő se bántott senkit. Bárkit mehet Jézus nyomdokaiba nem véletlenül mondta h kövessetek engem. Bárki hasonlóvá válhat Jézushoz de attól nem lesz Jézussal egyenlő, csak hasonló. Vagyis az azonosítás és a hasonlítás nem összekeverendő!
Akkor levezetem neked
Állítod: 404 most is olvas.
utána azt írod, ha tévedtél (tehát nem olvas) akkor bocsánatot kérsz.
de ha nem olvas, akkor a bocsánatkérésedet te tudja olvasni, tehát az felesleges.
Mondom, hogy nem erősséged a logika.
És én is megdöbbenek, hogy kik írnak ide.
Én matematikus vagyok és te?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:08
Nem teszek veled rosszat mert jó ember vagyok. Csak az ellenségeimre használom de az nagyon-nagyon ritka és azok megérdemlik. Ilyen hülyeségből nem ártok senkinek az elég gyerekes lenne. De ha nagyon szeretnéd nem bánom, de csak azért mert te akartad. Egészségügyi problémákat tudok neked adni az úgy jó lesz? Mondjuk gyomor probléma jó lesz? Akkor kb. 1 héten belül gyomorproblémáid lesznek. De ezt nem akarom, csak te kérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!