A földönkívüliek mért rabolnak el éjjel engem?
Tudni kell rólam hogy én éjszaka sose alszok csal nappal. De tegnap éjjel este 10kor már lefeküdtem mert fáradt voltam. Ma reggel kelek fel és a lábamon, a könyökömön és a mellkasomon tele vagyok lila és zöld foltokkal és szúrásnyomokkal. Még ha alvajáró is lennék és összetörtem volna magam akkor is mi okozta a szúrásokat? Kizárt hogy magamat szurkáltam volna!
Főleg 404 és UFO kutatók válaszát várom nagyon! Remélem válaszolnak. Ha volt már valakinek ilyen ő is válaszoljon hogy szerinte mi csinálja ezt.
Le is fényképeztem a szúrás nyomokat és a foltokat reggel magamon. De nem tudom hova kell feltölteni hogy 404 nek mire este jön megmutassam a képeket. Segítenétek hova töltsem fel a képeket neki?
ha ilyet tudsz produkálni, akkor biztos, hogy elvittek:
Én nem produkálok semmit ezeket láttam magamon reggel. Várom UFO kutatók válaszát és 404-ét mert ők jobban értnek hozzá.
A képek a 2. oldalon vannak! Fent leszek éjjel is alig várom a választ!
Szia.
Mégegyszer kérlek, hogy menny el dokihoz, mert ezeket a sebeket fertőtleni kell és kivizsgálni. Biztok kapsz normáls ezoterikus választ, de kezeltesd a sebeket, mert veszélyes is lehet!
KÉRLEK!!!
Ági
A lábad szárán alúl lévő sárgás elszineződés egy régebbi rugásból eredhet. Talán fociztál néhány hete, és megrúgtak.
A nagy lila folt egészen friss lehet, talán felborultál a bringával. A szúrások közül az egyik tényleg háromszög akakú.
Kérdésem: 1.Miért alszol nappal, miért nem éjjel?
2.A családból más is tapasztalt magán jeleket?
3. Felébredtél-e valamire éjszaka?
4. Szoktál-e inni, drogozni, szipuzni?
5. Gyógyszert kell-e szedned valamilyet?
6. Sportolsz-e valamilyen harci jellegűt?
7. Miből gondolod, hogy UFÓk voltak?
A háromszög alakú szúrásnyom eredhet egy különleges csavarhúzótól, amit kizárólag gyárakban a műszakiak használnak, és kereskedelemben nem kapható.
Egyébként az UFÓk az ilyen szőrös piszkafalábú egyéneket nem szokták zaklatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia,
Ha olvasod a kommentemet és még nem léptél le akkor menny el dokihoz és mondd neki az igazat felébredtél és hát ezeket találtad magadon. Aztán jobbulást! Ha nem múlnak el pár napon belül a sebek tényleg muszály el menni dokihoz.
Még Mindig Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!