Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-k a holdon! Van bizonyíték...

UFO-k a holdon! Van bizonyíték, vagy ez is kamu?

2011. márc. 19. 07:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Van bizonyíték!

"Senki nem vitatja hogy szuper okos vagyok mert nem mondom el senkinek"

2011. márc. 19. 18:48
 22/29 BlackSword ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:05!!!

És miért adnák ki??? Azért, hogy az olyan félnótások, mint Te váltig állítsd, hogy retusáltak...

Ráadásul ők színképelemzéssel is dolgoznak, amik a tárgyakról visszaverődő fény frekvenciája alapján az anyagukat határozzák meg...

2011. márc. 19. 18:56
 23/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:09--láttad már a Hold másik oldalát?

2011. márc. 19. 20:53
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

szoval azt probaljuk itt mondani keremszepen, hogy mivel sosem lattuk a masik oldalat a holdnak, ott bizony piszkos kis urlenyek maszkalnak ki be?

te. meg az en kocsimat sem lattad. arrol is van e valami osszeeskuvesed

2011. márc. 20. 07:50
 25/29 Salx Narval ***** válasza:
0%
12-51: Neked tökéletesen igazad van. Ez a sok agymosott még azt sem hiszi el, hogy létezik a télapó, pedig sokan látták már.Én még cukrot is kaptam tőle.Majd leesik az álluk, ha egyszer betoppan az öreg.A hold felénk eső fele bizonyára sajtból van, hiszen Rózsi nem hazudozik, akkor a másik felén, miért ne lehetne UFO.bázis.A szomszéd is szokott látni UFO-kat , nincs ebben semmi rendkívüli, látta már Jézust is.Szóval, jó lesz ha komolyan veszitek ezeket a dolgokat és nem hitetlenkedtek itt tovább.Világosan megmondták, ott vannak, akkor most mit akadékoskodtok.
2011. márc. 20. 08:11
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kamu, és a sok ufó hír sem kamu legalábbis nem mind, mivel sokat letagadnak.
2011. márc. 20. 09:36
 27/29 anonim ***** válasza:
71%

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:50--milyen összeesküvés?Szerinted a Sumérok hazudtak?Az Egyiptomiak,Mayák,Hoppik,1500-as években a lengyelek?Kolumbusz?Neil Armstrong?Sok pilóta?CIA ügynökök?Magas befolyásu katonatisztek?Szerinted mindenki hülye,csak te vagy normális? Hát inkább ne mondjak semmit!

2011. márc. 20. 15:12
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem dolgozom a NASA-nak, és nem is vagyok amatőr csillagász. Azonban úgy vélem, hogy valóban létezhet idegen élet a Holdon. Nincs bizonyítékom rá, csak az, hogy hiszek abban, hogy eltitkolják az igazat előlünk. Túlságosan is el vagyunk nyomva mi átlagemberek ezen a világon. Meg kell hunyászkodnunk felsőbb hatalmaknak. Ha valaki hangot adna arról, hogy igenis van élet a Holdon, akkor golyózáport kapna, mert ilyen az emberiség. Egyik felének be kell csuknia a szemét, miközben a másik fele a sok hazugságot ráakarja kényszeríteni, mert ha nem csinálod meg azt, amiért neki jobb lesz, akkor éhen döglesz.

Lehet, hogy jobb lenne, ha tényleg hallatnának magukról az idegenek és akkor a sok ostoba ember észhez kapna (vagy nem). Rendet tehetnének, mert már nagyon elkanászodott itt mindenki. Mindenhonnan a fölösleges hülyeségeket tömik belénk pl. Való Világ, szappanoperák, a legtöbb ezo szarság stb.

2011. márc. 20. 19:36
 29/29 Salx Narval ***** válasza:
45%
A világegyetem túl nagy hely ahhoz, hogy másutt ne legyen élet, szerintem ezt a legtöbb ember így gondolja.Higgyétek el nekem,tudni fogtok róla, ha életet, vagy annak nyomait megtalálják valahol.Gondoljátok, hogy a világ összes tudósát, akik ezzel a témával foglalkoznak, ennyire meg lehet vezetni, esetleg megfélemlíteni.Melyik az a hülye kormány, amelyik dollár milliárdokat költene űrkutatásra, radarrendszerere, nemzetközi megfigyelő központokra, ha el akarnák titkolni a megszerzett információt.Nyilván nem tennék ki a kirakatba, ha a titkolni szeretnének valamit.Az embereket meg lehet vezetni,csak épp értelmetlen, főleg ebben a témában.Szerintetek más nagyhatalmakat mivel bírnak hallgatásra.Gondolom azt azért ti sem gondoljátok, hogy ha lenne is valami a holdon, akkor azt az oroszok elől el lehetne titkolni, főleg 40 éven keresztül? Mégis ki elől akarnák titkolni, ha az oroszok tudnak róla? Az még úgy ahogy elmenne, ha egy UFO leesett volna náluk és azt eltitkosítanák, hatalmi előnyszerzés céljából.Még csak nem is vitatom, hogy ezt minden nagyhatalom meg is tenné és talán meg is érteném a titkolózást.A holdon viszont ezt nem lehet megoldani.Még egy apró észrevétel, egy olyan fejlett civilizáció küldötteit, aki ide tudtak jönni, bizonyára nem irányíthatná senki. Ha akarnák felfednék magukat, ha akarnák nem, de biztosan nem játszanának bújócskát és nem röpködnének itt össze vissza, gabonakörökkel vacakolva.Átjönnek a világűrön, itt meg lepotyognak mint a legyek és bujkálnak a holdon, na ne.:D
2011. márc. 21. 03:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!