UFO-k a holdon! Van bizonyíték, vagy ez is kamu?
2011. márc. 19. 07:40
11/29 anonim válasza:
Neil Armstrong is nyilatkozott,hogy látott idegeneket a Holdon!És hatalmas ürhajókat!Szóval,szerintetek ő is hazudott!Mindenki hazudik?Csak a drága USA,NASA és kormányok mondanak igazat?Azok,akik basz..k rátok,sajátjaikat ölik,stb?Ezeknek hisztek?Agymosottak!
12/29 anonim válasza:
Van benne valami. Az biztos hogy hazudnak, de ezen nem lehet csodálkozni mert mióta az emberiséget irányítják azóta meg az agymosás. Nem csak ebbe hazudnak. Rengeteg államtitok van még ezen kívül és még ettől is komolyabbak!!
14/29 anonim válasza:
Remélem egy napon nyilvánosan is kiderül hogy léteznek idegenek, és akkor a sok okoskodó gyökér, aki nem hisz el semmit, nagyot fog nézni.
15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 19. 13:41
16/29 BlackSword válasza:
A Holédon... Persze... Csakis... Ha csak nem arról a holdról beszéltek, amit szabad szemmel is leget látni, akkor lehet... Akkor egy egyszerű távcsővel is lehetne látni a rajta lévő városokat is, meg a fel-le szálló űrhajókat...
Az senkit se zavarjon, hogy a Holdnak nincs légköre, és gyakorlatilag a felszíne életre alkalmatlan, mert nagy a hőingadozás, a sugárzás, és a többi...
17/29 potion válasza:
hülyeség az egész. Azt várom mikor fogtok vmi beteg összeesküvést szőni a mai SZuperholdról
18/29 anonim válasza:
Próbálj meg városokat látni egyszerü távcsővel!Én amatőr csillagász vagyok,és hidd el,nem sok mindenre jók ezek a 3 000 000 FT-os távcsövek!Egyébként senki sem beszélt városokról!Ha mondjuk egy hatalmas hangár van pld az egyik kráterben,majd megegyező szinü mint a Hold,hidd el,nem veszed észre!Egyébként szerinted miért nem megy a NASA a Holdra 69-óta?Pedig nagy terveik voltak!És miért nem ad ki a NASA a Hubble-val készitett nagy felbontásu képeket a Holdról!Na,nagyokos ,erre válaszoljál!Jó pár 100e kép van a NASA birtokában,amit nem hajlandóak kiadni.Lehet,egyszer kiadják,retusálás után!
19/29 anonim válasza:
Az senkit se zavarjon, hogy a Holdnak nincs légköre, és gyakorlatilag a felszíne életre alkalmatlan, mert nagy a hőingadozás, a sugárzás, és a többi...-és te ezeket honnan tudod?Csak nem a kamuzós NASA-tól?Mert ugyebár idáig nem sok ember fordult meg a Holdon!
20/29 potion válasza:
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:05
hát te is aztán zseniális amatőr csillagász vagy. Akkor ennyi erővel én is az vagyok mert nekem is van teleszkópom és én a legtöbb időt a holdra áldozom.
Annyi a különbség köztünk hogy én nem hiszek ezeknek az összeesküvés elméleteknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!