UFO-k a holdon! Van bizonyíték, vagy ez is kamu?
Amikor ilyen f@szom tudatkábító zenéket hallok a nagy leleplező filmek alatt, kiver a víz!
made in usa...
én most akarok egy tényfeltáró filmet csinálni, hogy az amcsik jártak a plútón ahol tárgyaltak 500 idegen civilizáció küldötteivel és hazahoztak egy intergalaktikus hűtőmágnest, ami után nem fizettek vámot. nagy botrány lesz ebből. egyébként ugyanilyen minőségű és hihetetlen filmet láttam nemrég a nagyláb és társairól is, ahol marhára bebizonyították hogy léteznek, meg a gabonaköröket se vicces fiatalok csinálják, és hasonlók.
lehet benne hinni, lehet élni az összeesküvés elméletekben. én pont leszarom hogy tényleg jártunk e a holdon vagy sem. úgyse jutunk ki záros határidőn belül újra, annál távolabbra pedig embert nem sanszos hogy eljuttatunk a mai technológiánkal. ha sunyiban mégis van hajójuk ami idegen technológiákra épül akkor már ezer éve az lenne az első dolguk hogy bemutassák, és leigázzák vele a föld maradék részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!