Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg volt ember a Holdon?

Csurmi kérdése:

Tényleg volt ember a Holdon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá ki mit gondol vagy tud.
2011. márc. 10. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
72%

"Meg miért nem szerveznek oda utakat. Gondolom sok gazdag ember simán kifizetné félzsebből."

Aha, hát hogyne...

Az Egyesült Államok az Apollo-programra több mint 19,5 milliárd dollárt költött

A 60-as években. 1960-ban 1 USD mai vásárlóértéke megközelítőleg 7,25 $. Tehát mai áron 141 MILLIÁRD dollárba került a holdraszállás.

Legyünk jóindulatúak, ma kerüljön "csak" 70 milliárdba, mert fejleszteni már kevesebbet kéne, mert van tapasztalat.

2010-ben a világ leggazdagabb embere Carlos Slim Helu mexikói telekommunikációs guru volt 53,5 milliárd dolláros összvagyonnal (tehát nem KP-val!).

Ebből látszik, hogy a holdraszállást még a világ leggazdagabb embere SEM engedhetné meg magának, annyira drága volt.

2011. márc. 22. 15:47
 52/74 anonim ***** válasza:

Zoltán kvantumfizikus válasza

Azért a holdutazás videoval nagy problémák vannak ! SÚLYOS hamisítások vannak benne. Ennek ellenére jártak fennt, csak nem adták le, hanem a megrendezett változat kerűlt a tvk.be.

2011. márc. 22. 16:27
 53/74 anonim ***** válasza:
100%

Az ég világon semmi gond nincs a holdvideóval.

Szajkózzátok a hülyeséget de egyik se bír mondani egy konkrétumot sem...

2011. márc. 22. 17:08
 54/74 Ájron ***** válasza:
Nos, szerintem a korábbi válaszokban említett prizmák egész jó bizonyítékok, meg talán az, hogy elég sok holdkőzetet hoztak vissza az utazások folyamán. és felvételeket is elég sokan ellenőrizték, és igazinak bizonyultak. És Chuck Norris is találkozott velük amikor a Marsról jött vissza... gyalog. XD
2011. márc. 22. 18:15
 55/74 anonim ***** válasza:
64%

Zoltán kvantumfizikus válasza

Rengeteg hold utazás cáfolat van a neten, utána lehet nézni, az hamis film volt.

2011. márc. 22. 18:41
 56/74 Tom Benko ***** válasza:

És azoknak egyenként is rengeteg cáfolata...

/me ásít

2011. márc. 22. 20:42
 57/74 anonim ***** válasza:

Istenem miért kell veszekedni? Értelmes kérdés MINDENT meg lehet próbálni cáfolni, ha sikerül, ha nem. Kérdésekből áll az egész tudomány. Lehet 10 év múlva kiderül, hogy mégsem jártak ott, lehet 10 év múlva a Van Allen gyűrűt is megcáfolják. LEHET, ha kevés is rá az esély akkor is.

Azt a könyvet én is olvastam, abban szinte csak a fotók és videók hamisságáról beszélnek és tényleg érdekes indokok vannak ott, de akkor felmerül a kérdés, hogy miért lett ennyire béna? Mert az lett. És ha még a fotók hamisak, akkor is lehetett ott ember. Akkoriban nagyon folyt a versengés USA és az oroszok között, és az oroszok látszólag fölényben voltak, de hirtelen az USA holdra lépett. Lehet csak egy hamis videó volt és csak később léptek holdra. Sokat nem tudok a témáról, javítsatok ki, ha tévedek.

2011. márc. 22. 21:41
 58/74 anonim ***** válasza:

A keress rá a netem olyan jó ultimate kifogás...

De elárulom EGYETLEN EGY megcáfolhatatlan érvet sem tudtok felhozni a holdraszállás ellen. Egyetlen egyet sem.

Tegyél minket próbára, emelj ki a "rengetegből" csak egyetlen egyet amit nem tudunk megcáfolni...

2011. márc. 22. 21:54
 59/74 Eruthalion ***** válasza:

Érdekes a téma :)

Én nem jártam nagyon utána a dolgoknak, de ha jól tudom, a felvételek közt van egy kép, amin a zászlórúdnak két árnyéka is van, és mindkettő a leszállóegység felé mutat, kb 40 fokos eltéréssel. Ehhez két fényforrás kell, a Nap önmagában kevés a jelenséghez, és a leszállóegység felől sem jöhetett a fén forrása, mert akkor az ellenkező irányban lenne az árnyék.

Mindenesetre az 100 százalék, hogy IGEN járt ott ember, csak nem biztos, hogy akkor járt először, amikor hírverést csináltak belőle. A hidegháború és a versengés mindenesetre megkövetelhette egy ilyen mértékű félrevezetés világrahozatalát.

2011. márc. 22. 22:08
 60/74 anonim ***** válasza:

Én meg úgy tudom, hogy Armstrong kávézott a kisszürkékkel...

Lássuk a képet.

2011. márc. 22. 22:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!