Tényleg volt ember a Holdon?
maradtak ott tárgyaink akkor azt egy jófajta teleszlóppal megnézhetnénk esetleg. amugy most találtam :
de nem tartom egyértelmünek a dolgot. amerika sokat kamuzott már. ki tudja mkor kete.
Az oroszok szerintem tényleg jártak a Holdon. Ezért is az úrhajóikban hatalmas jelentősége van a mechanikának. Amíg ezeken a gyűrűkön átjutnak minden elektronikát le kell állítani, különben kiég. Az orosz asztronauták amikor megközelítették a Van Allen gyűrűt, akkor szkafanderen keresztül is csukott szemmel olyan erős fényt és fájdalmat érzékeltek, hogy visszafordultak. Nem tudtak átmenni rajta.
A Van Allen belt egy olyan erős rádióaktív és egyéb sugárzás, amin ember élve nem jut át. Ha az amerikai űrhajók szigetelés nélküli úrhajón, minden elektronikával át tudtak menni, és a mai napig kuyta bajuk, hát ez hihetetlen.
"szigetelés nélküli úrhajó"
- Az milyen? Nyitott a fedélzet, és csak az űrárbócokat kell felvonni?
Szigetelés: olyan anyagok használata több rétegben a hajó borításán, ami bizonyos környezeti hatásoktól megvédi. Pl: hő, légnyomás, elektromos és rádióaktív sugárzás. Miért, szerinted csak a menetszél ellen kell védeni egy űrhajót?
Edwin Eugene „Buzz” Aldrin volt a második ember a holdon... S habár a felvételeket a Földön készítették az ember eljutott a Holdra... Azért készültek a Földön a felvételek, mert nem tudták biztosra, hogy a Holdon is máködni fognak-e a kamerák, és nem akartak felsülni...
Ez a Van Allen öv pedig csak egy kitaláció, amit azok a tudatlan és rosszindulatú emberek találtak ki, akik szerint az egész világ egy hatalmas átverés... Nem szabad az ilyen gyökereknek adni az írásaikra...
nem tudom hany eves vagy, de mi lenne az a bizonyitek ami meggyozne a kicsi fejed, hogy volt az ember a holdon???
MIIIIIII?
semmi ketseg, hogy volt az ember a holdon, minden egyes osszeeskuves elmeletes "bizonyitekot" megcafoltak mar ezerszer, egyetlen egy ervet nem sikerult eddig :
ha' biztos nem vo'tunk ott hö me hogy biztos, meg hazudikol a kormany hö'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!