Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg volt ember a Holdon?

Csurmi kérdése:

Tényleg volt ember a Holdon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá ki mit gondol vagy tud.
2011. márc. 10. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
2011. márc. 12. 19:06
 32/74 anonim ***** válasza:
90%
speckó prizmákat elhelyezhette gép is... ha élő szervezet kilép a Föld mágneses teréből akkor a Nap sugarai felégették volna... egy kis háttérsugárzást se bírunk ki!
2011. márc. 12. 19:55
 33/74 anonim ***** válasza:
2011. márc. 12. 20:12
 34/74 A kérdező kommentje:

Kedves 18:18-as!

Hadd tippeljek, Te az okostelefontulajdonos hajléktalanok egyike lehetsz. Ami eszedbe jutott úgy spontán, arról feltételezem, ezeket látod nap mint mint nap. Ha úgy gondolod más emberek felsőbbrendűnek érzik magukat az csak azért lehet, mert Te alsóbbrendűnek érzed magad.

Szerintem ezzel a lelkiállapottal kezdened kéne valamit, és bár látom vallásellenes vagy, talán ők tudnak neked segíteni. Én kívánom neked, hogy érezd magad jobban.

2011. márc. 12. 21:20
 35/74 anonim ***** válasza:

:) koszonom, tokeletesen erzem magam, es szorakozasnak amikor vege a pokerversenynek, szivesen feljovok ide, hogy agyhalottakat olvassak, akik

unikornisokat keresnek

angyalokkal, halottakkal, foldonkivuliekkel beszelgetnek

varazsigeket mormolva elhiszik, hogy annak barmi hatasuk lesz,

de a kedvencem a te fajtad, aki tudomanyos tenyeket megkerdojelez minimalis tudas es vagy kutatomunka nelkul.

Gondolom a dundi ujjaiddal be tudod utni a google ba, hogy moon landing evidences szavakat, es talalkozni fogsz veluk garantalom.

mar a zacsko kutyaszar is kezd felertekelodni.... :))

hajlektalan okostelefonos:))) az fel sem merult benned, hogy kulfoldon elek?:))))))

de irj, ha nem is valaszolok elolvasom, mert ME'G szorakoztatsz:)

2011. márc. 12. 22:37
 36/74 A kérdező kommentje:

Értem, tehát a munkád online pókerező. Ez messzemenőkig meggyőzött, hogy értékes emberrel társalgok.

Szibéria is külföld. Ezzel nem mondtál semmit.

Nem tudom feltűnt-e, hogy nincs olyan hogy megkérdőjelezhetetlen tudományos tény. A tudományt sokszor pontosan az vitte előre, hogy megkérdőjeleztek dolgokat. 1910-ben az is tudományos tény volt, hogy levegőnél nehezebb tárgy nem tud repülni. Nem tudom tapasztaltad-e már, hogy ez azért megdőlt.

Nem tudom feltűnt-e neked, hogy jelenleg egymásnak ellentmondó "tények" léteznek az ember a Holdon történettel. Lehet hogy igaz, lehet hogy nem. Legalább annyi tény szól ellene, mint mellette. Feltűnt, hogy ez nem tudományos? Egy tudomány axiómákra épül, vagyis amíg ellentmondás van, addig ott valami nem stimmel. Itt is ugyanez a helyzet. Olvasd el ki mit mondott, nagyon sok értelmes és használható komment érkezett, hátha tanulsz belőle valamit.

2011. márc. 13. 02:07
 37/74 anonim ***** válasza:

hat te sem a felderitoknel szolgaltal:)))

hol irtam en, hogy pokerezesbol elek? Az "okostelefonos homeless" kijelentesedre valaszoltam, ha esetleg az ekezet hianya miatt gondolod ezt, hat tevedsz.

Azt irod okosan,hogy legalabb annyi teny szol ellene mint mellette. Hat normalis vagy e?

Hany tenyt tudsz felsorolni ellene? Nem feltetelezest, tenyt.

Osszefuggest hozni akozott, hogy egy tudomanyos eredmeny megszuletett, hogy egy tudomanyos elmeletet megkerdojelez valaki, az szellemi rovidnadrag effektus.

te testverem a legrosszabb fajta, a felmuvelt ember vagy.

a muveletlen legalabb tudja magarol, hogy nincsenek ismeretei egy adott temaban, nem ert valamihez, ezzel szemben a felmuvelt keveri a tenyeket a fantaziaval, es benyogi, hogy az oroszok a van allen gyurunel visszafordultak.(mivaaaaaaaan?????)

visszafordultak:))) ez nagyon vicces. A disznoknak kene enni adni, vagy olvasni a temaban nem scifi konyveket, hogy ne egj be amikor ilyen orbitalisan nagy baromsagot beirsz.

visszafordultak:)

visszafordultak???:)

2011. márc. 13. 09:05
 38/74 anonim ***** válasza:

"Legalább annyi tény szól ellene, mint mellette."

Egyetlen egy tény SEM szól ellene.

Mutass csak egyetlen egyet amit nem lehet cáfolni...

2011. márc. 13. 09:14
 39/74 anonim ***** válasza:

én se tudok olyat emi ellene szólna de akkor ezen gondolkodj el:

A hidegháború és az űrverseny nagyon folyt akkor.

Gondolom nem kell ecsetelni hogy a CCCP és az USA hány kémet tartott a másik országban, minimum egymás űrügynökségénél is volt pár beépített emberük..

Na szóval szerinted létezik olyan hogy az oroszok ne tudják meg ha kamu a holdraszállás?

És ha tudják ne kürtöljék világgá hogy mekkora hazug a kapitalista USA?

Szerinted kihagytak volna ekkora ziccert?

2011. márc. 13. 16:39
 40/74 A kérdező kommentje:

Figyelj 9:05-ös. Ha úgy gondolod hogy idejössz, és név nélkül másokat leszólsz.

Egy konkrétumot sem tudsz mondani, nem tudsz gépelni, és azt sem érted amit írok. Nem azért gondoltam, hogy hajléktalan vagy, mert nincs ékezet a gépeden, hanem mert kóbor kutya és patkányürülék jut először eszedbe. Ebből lehet következtetni arra, mit látsz magad körül.

Tényleg, szerintem kezdj magaddal valamit, menj el valakihez, aki tud neked segíteni, szükséged van rá.

2011. márc. 13. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.