Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet, hogy az egész UFÓ...

Lehet, hogy az egész UFÓ jelenséget, csak az Ufókutatók gerjesztik?

Figyelt kérdés

Van magyarországon valamilyen ufó szövetség, régen Sós Tibor volt az elnöke. Nagyon sok olyan jelenségekkel áltak elő, mint dokumentált eset ami valójában elemi inteligenciájú embernek sem menne át. Pl amikor egy vidéki sátras túrán megjelentek az ufók éjjel és reggelre annyi nyomuk maradt csak, hogy a sátrukat tették pár méterrel arrébb. Vagy Hargitai Károly a saját szobájában sötét alakokat látott elsuhanni, ezzel bizonyítandó, hogy ez a sötét anyag :D.

És még sorolhatnám, a nyakatekert és ugyanakkor butaságba menő észleléseket.

Arra gondoltam, hogy ezeket mind azért csinálják, hogy a könyveiket meg azt a sokféle ufómagazint eladják. Nem beszélve a viccesnek mondható Home Videojukról, amiben semmi kézzelfogható nincsen.

2011. márc. 9. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mért bántjátok az UFO hívőket és minek jöttök ide ha nem hisztek az idegen lényekben? Úgy tűnik sok az Isten barma. Hiába, nagy az Isten állatkertje...
2011. márc. 10. 08:53
 12/20 attila6 ***** válasza:
Nem!De hogy is!
2011. márc. 10. 14:20
 13/20 attila6 ***** válasza:
első én nem nézlek hülyének.Én is TUDOM,hogy vannak idegen értelmes lények.Az,hogy más beveszi a sok hazugságot amiket a kormány beszél az nem érdekel!Ébredjetek már fel!
2011. márc. 10. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Ezt a formáját, amit itt összeförmednek reptoidokról meg plejádokról meg reptiliánokról és krixkraxokról, az mindegyik csak butító ostobaság és fantazmagória.

Én abban, hogy LEHET máshol is élet az univerzumban, abban hiszek, de ez a sok ökörség lejáratja ezt az amúgy felettébb érdekes témakört.

2011. márc. 10. 15:10
 15/20 Csurmi válasza:
Igen, ez a kérdés az intelligenciát bántja. "Van-e rajtunk kívül élet"... ez röhej! Persze, még egy nyamvadt holdutazást sem tudunk végrehajtani, de hisszük hogy mi vagyunk az egyetlen "értelmes"!! lények a galaxisban. Aki ilyen kérdést fontolgat magában az kizárja magát az értelmes lények köréből.
2011. márc. 10. 15:12
 16/20 A kérdező kommentje:

"Persze, még egy nyamvadt holdutazást sem tudunk végrehajtani"

Voltubk a holdon. Ki is tűztük a zászlónkat, az már a megszállás jele:)) Azóta is ott lebeg.

2011. márc. 10. 17:41
 17/20 Csurmi válasza:
És mi lengeti, a napszél???? Mutatták a TV-ben, akkor igaznak kell lennie!
2011. márc. 10. 20:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Volt a Discoveryben za az állítólag című műsor ahol igazoltak mindent a Náza javára. Valami olyan hogy vákuumban nincsen légelleneállás és azért leng tovább.
2011. márc. 10. 21:24
 19/20 A kérdező kommentje:

Egyébként nem tudom észrevettétek-e hogy minden ufó jelenségénél az ufósok vannak ott és utólag felfújnak mindent és oda magyaráznak olyat ami nem volt ott.

A herédi gabonaköröknél is misztikus gyógyító talajkisugárzást észleltek, meg ufó szagot és talaj elektromágneses anomáliákat, közben meg két gyerek taposta ki unalomból:D.

2011. márc. 10. 21:26
 20/20 Valaki Renáta ***** válasza:

Az UFO kutatók, a helyszínen gyűjtött adatokból dolgoznak. (tárgyi bizonyítékok, beszámolók, fényképek, videó felvételek, a környezetben mérhető változások, esetleg emberi testen található bizonyítékok stb.)

Amennyire én tudom, ha nincsen semmi kézzelfogható bizonyíték, oda ki sem mennek hiába is hívná őket bárki.

2011. júl. 25. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!