Lehet, hogy az egész UFÓ jelenséget, csak az Ufókutatók gerjesztik?
Van magyarországon valamilyen ufó szövetség, régen Sós Tibor volt az elnöke. Nagyon sok olyan jelenségekkel áltak elő, mint dokumentált eset ami valójában elemi inteligenciájú embernek sem menne át. Pl amikor egy vidéki sátras túrán megjelentek az ufók éjjel és reggelre annyi nyomuk maradt csak, hogy a sátrukat tették pár méterrel arrébb. Vagy Hargitai Károly a saját szobájában sötét alakokat látott elsuhanni, ezzel bizonyítandó, hogy ez a sötét anyag :D.
És még sorolhatnám, a nyakatekert és ugyanakkor butaságba menő észleléseket.
Arra gondoltam, hogy ezeket mind azért csinálják, hogy a könyveiket meg azt a sokféle ufómagazint eladják. Nem beszélve a viccesnek mondható Home Videojukról, amiben semmi kézzelfogható nincsen.
Ezt a formáját, amit itt összeförmednek reptoidokról meg plejádokról meg reptiliánokról és krixkraxokról, az mindegyik csak butító ostobaság és fantazmagória.
Én abban, hogy LEHET máshol is élet az univerzumban, abban hiszek, de ez a sok ökörség lejáratja ezt az amúgy felettébb érdekes témakört.
"Persze, még egy nyamvadt holdutazást sem tudunk végrehajtani"
Voltubk a holdon. Ki is tűztük a zászlónkat, az már a megszállás jele:)) Azóta is ott lebeg.
Egyébként nem tudom észrevettétek-e hogy minden ufó jelenségénél az ufósok vannak ott és utólag felfújnak mindent és oda magyaráznak olyat ami nem volt ott.
A herédi gabonaköröknél is misztikus gyógyító talajkisugárzást észleltek, meg ufó szagot és talaj elektromágneses anomáliákat, közben meg két gyerek taposta ki unalomból:D.
Az UFO kutatók, a helyszínen gyűjtött adatokból dolgoznak. (tárgyi bizonyítékok, beszámolók, fényképek, videó felvételek, a környezetben mérhető változások, esetleg emberi testen található bizonyítékok stb.)
Amennyire én tudom, ha nincsen semmi kézzelfogható bizonyíték, oda ki sem mennek hiába is hívná őket bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!