Összefogunk, hogy a kormányok mondják meg az igazságot a Földön kívüli intelligens lények létezéséről?
Az egyik kérdező ihletett meg, és gondoltam kiírom egy kérdésbe. Írjatok ötleteket is, hogy hogyan tudnánk megcsinálni, vagy felhívni magunkra a figyelmet.
Előre is köszönöm mindenki válaszát még akkor is ha durva, goromba, de ez mutatja, hogy érdekli a téma ,és hogy elolvasta a kérdést.
Igen, a hackereket én is mondtam :D
Miközben mi tüntetünk elvonjuk a figyelmüket, a hackerek meg megszerzik az adatokat, majd gyorsan egy pendrive-ra rámásolják, majd azt kell elrejteni, és belőle az adatokat bemásolni IDE!
Nyugi, nem hinném, hogy pl. Orbán Viktor itt szokott kérdezősködni :D:D
Én nem ismerek hackert...
De már elkezdtem keresni, kérdezősködni stb...
Tomi, te tényleg az INTERNETEN keresel HACKEREKERT?
Ezek után amik még itt folynak 3 nap és mindannyiunkat meglátogatnak a rendőrök!
Ja, felhívjuk magunkra a figyelmet:
-------------------------
PROFI HACKERT KERESÜNK!!!
-------------------------
Na szóval...komolyra fordítva a szót: El kéne valahogy kezdeni.
A lakhelyünkön kell toborozni tagokat, és utána egyesülni kell!
ahogy elnezem amiket irtok, en csak egy pohar bort kerekszepen.
A vicces, hogy nektek nem esik le milyen szanalmas szinten megy itt a kommunikacio:)
de nem baj, engem szorakoztat.
Csak irogassatok, a kedvencek kozott van.
Na lokjetek mi a terv? elraboljatok obamat? esetleg hajtogattok egy naaaaaagyonaaaaaagy papirrepulot es bedobjatok a feher haz ablakan?
majd a kovetkezo alkalommal megkerdezem, hogy ertem a fiatalos lenduletet, de mi van, ha nem tudnak idegen civilizaciorol tenyleg??? akkor morcosan azt kovetelitek majd, hogy de akkor is mondja el h van?:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!