Mi lehet ez a képen?
Egy titokzatos földönkívülit örökített meg a vadászok éjszakai kamerája Lousianában?
21:48
Ha a sötét szobában, az ágyam végéből villogtatná rám a hülye szemeit és biztos besz...rnék. :D
1., Ez a kép egy ősrégi, 1000 éves fake
2., "Hirosimai atomrobbanás utána , a térben , téridő szakadás jött létre ahonnan lények jöttek át,,, "
Ember, mi lenne ha legalább középiskolás szintű fizikát tanulnál, mielőtt ilyen orbitális baromságokat beszélsz? Nem, nem kell komoly tanulmányokat végezni, elég egy rongyos középiskola is.
Konkrétan kb. a Hiroshimai atombombánál egy nagyjából 1.000.000 x nagyobb energiájú dolog kéne, hogy a téridőre bármiféle hatással legyen. De lények akkor se jönnének át rajta az tuti...
Diator ezt már jó régen mások is belinkelték, akkor még nem olvastad jól van. Elmondom hogy azt is kiderítették hogy egy pc-s játékból van, nem nagy ügy.
"Hirosimai atomrobbanás utána , a térben , téridő szakadás jött létre ahonnan lények jöttek át"
Egy kis atomrobbanás után nem tőrténik téridő szakadás. Gondolkozzál még a fekete lyuk k9rnyezetében amihez képest a bomba eltőrpűl kontínum a téridő csupán elgőrbűlt.
Nem lenne rossz ha fizikát olvasnál kicsit.
Én hiszek neki és ti?
Nem tudom hogy a ryuforon mért jelent meg ez a kép, ha ez tényleg egy pc játékból van, nem tudom, de remélem, hogy nem, gondoljuk csak bele, abba egy kicsit, hogy ez a kép igazi, és egy idegen egy másik világból...
Erre azt tudom mondani, hogy fantasztikus..
Miért jelenik meg minden kamu? Azért, hogy a hozzád hasonló gyerekek elhigyjék és féljenek tőle a sötétbe, aki meg kirakta egy jót röhöghessen. Azért.
Mellesleg:
"Henry neve és munkája ismert és hiteles."
"(a Henry Deacon álnév ötletét az Eureka c. Tv sorozat kedves és tehetséges ”mindentudójával” való hasonlóság adta"
Szóval azért hiteles a kollega, mert valaki azt mondta. Hát, ez rögtön meggyőzött!
Íme a pontos válasz:
Lakatos Kevinkosztner alaposan felöntött a garatra, amikor úgy éjféltájban hazafelé indult a Paszulyrotyogósi kocsmából.
Az árokban összetalálkozott kedves cimborájával Sztojka Renátóval, aki szintén ittas állapotban leledzett.
Amint az árokból kikeveredni igyekezvén felpillantottak, egyszercsak megláttak egy nagy agancsos szarvast, amely állat meglepetten nézte a két embernek látszó élőlényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!