Mi lehet ez a képen?
Egy titokzatos földönkívülit örökített meg a vadászok éjszakai kamerája Lousianában?
Kedves utolsó ezt a képet én, töltöttem fel, a ryufor oldalról, hogy kikérjem a véleményeteket róla...
Kedves utolsó, ha én ezt a képet már linkeltem, akkor kérlek, mutasd meg a linket... Ahol én ilyen képet linkeltem volna...
Az lehet, de én erre a képre nem rég akadtam rá...
Ne haragudj, de úgy vélem hogy jogom van belinkelni és meg kérdezni az embereket, hogy mi a véleményük a képről
Nekem kétféle véleményem van a képről... amit majd elfogok mondani...
De meg kell értened, azt hogy ezen nincs okod kiakadni, ha nem jön be a ufótéma, és nem kelti fel az érdeklődésedet, még nagyon sok témakör van itt a gyik.hu és az internet is végtelen.. :)
A véleményem a képről: Az első az, hogy idegen lény egy másik bolygóról
A másik véleményem, ami közelebb áll hozzám , az-az, hogy ez a lény egy másik téridőből jött, pl: Hirosimai atomrobbanás utána , a térben , téridő szakadás jött létre ahonnan lények jöttek át,,, nem állítom azt, hogy ez a lény is onnan jött volna át, de lehet hogy egy másik síkból vagy párhuzamos dimenzióból jött, sajnos nem tudom, de valami ilyesmi áll hozzám közelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!