Ki az aki látott már ufó-t? Csak normális válaszokat várok.
Ez például mi a f@szom volt kína felett?
Rengeteg kamu videó,kép van youtube-on Ufókról,de ezt szinte minden nem magyar hírcsatornán elmondták hogy 2010 június 10-én valami valami fényes tárgy repült át az egyik kínai város felett.
Kedves 10:55-ös!
"Ha minden órád késett, akkor honnan tudtad mennyi az idő és, hogy késik? :D Picit érdekes a dolog... nemde? :D Meg amúgy is, mi köze lenne a földönkívülieknek az órakéséshez? Unalmukban biztos visszatekergetik."
1. Kicsit olvass utána, mi a közük az időhöz.
2. Miből gondoltad, hogy az a 2 db óra van a lakásban? A hálóban igen. De a konyhában, a nappaliban, a fürdőben és a szuterénban is van óra, ja és a rádióban "néha" bemondják a pontos időt.
:)))
Tényleg érdekes.
Még nem láttál UFO-t? Ha UFO-t akarsz látni, egész éjjel kémleld az eget, de csak ha szép tiszta csillagos az ég. Fogsz látni! Aki akar látni, az lát. Aki nem akar, az nem is néz fel ahhoz, hogy lásson valamit. Nézz fel és látni fogsz. Ha adhatok még egy tanácsot, NE IJEDJ MEG nagyon, nem Te leszel az első ember a Földön aki UFO-t lát.
Szóval csak annyit kell tenned, hogy egész éjjel kémleled az eget. Távcsövet készíts elő, és ha van akkor távcső álványt is mert ha remeg a kezed -márpedig az ijetségtől remegni fog-, nem látod tisztán majd. Nekem van egy űrteleszkópom én azzal szoktam nézni őket, de a távcső is megteszi.
Szóval ma éjjel nézd az eget és várj türelmesen. Türelem, UFO-t terem!
Arra vigyázz hogy miközben nézed, ne küldj feléjük kontaktus jeleket, mert egyes fajok megérzhetik, ha tudnak telepatikusan kommunikálni. A félelem nem kontaktus jel, félni szabad, de nem érdemes.
Ezek szerint elég ha valakire ránézek és megérzi hogy nézem ha használja a telepátiát?
akkor ha UFO-t látok inkább elfordulok pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!