Ki az aki látott már ufó-t? Csak normális válaszokat várok.
Én nem láttam, csak ők engem. Azaz:
Kb. 13-14 éve volt, egyik reggel szokatlanul mély álomból ébredtem, és kellemes volt, mégis fáradt maradtam. Nem ez a lényeg. Az ébresztőórám 2 órát késett (nem állt meg). Még morogtam is, hogy ez a gagyi... akkor vettem észre, hogy az éjjeli szekrényen az ébresztő mellett lévő karórám is pontosan 2 órát késett. Röhögtem, majd elindultam dolgozni.
Néhány nap múlva egy természetgyógyász ismerősömmel teázgattunk a lakásán, és a betegségekről beszélgettünk. Megláttam a szekrényén több könyvet az UFO-król. Szóvá tettem, hogy nem tudtam, hogy érdekli a téma, és poénból elmeséltem neki, hogy hogyan ébredtem egyik reggel, és az órák állását is. Komoran nézett rám, én meg csak nevettem.
Akkor elmesélte, hogy ezek a lények vizsgálják az embereket, a nőknél általában a méhet. Három helyen lehet a testen háromszöget bezáró három piros pont. Ha jól emlékszem azt mondta, hogy a háton, a hason, a harmadikra nem emlékszem...
Kérte, hogy vetkőzzek le. Na, ne!!! Mondtam, barátok vagyunk, ez nem az a szituáció. Nyugtatott, megnézte a hátamat, semmi. Végül a köldököm alatt ott volt a három piros pont, egy háromszöget zárt be...
Nem tudtam, röhögjek-e vagy ijedjek halálra. Ő komolyan vette, én azt mondtam, figyelem magam pár napig, de nem volt semmi. Egyébként azt állította, hogy a termékenységgel függ össze. Elvehetnek gyereket, vagy termékennyé tehetnek. Nem tudom. Egy biztos.
Kb. 3 évvel később ketten is állították, hogy abban az évben terhes voltam, és elveszítettem a babámat...
"UFO=azonosítatlan repülő tárgy. Egyszer láttam egy madarat, amit nem tudtam azonosítani, hogy milyen fajta, ez számít?"
Köhömm Kedves ez már hülyeség mert tudtommal a madár nem tárgy...:D
És igen én láttam már UFO-t!!
Egyszer láttam, egyet, fehér volt, nagyon fehér, fényes nappal volt, és nagyon érdekes, és szép is,
Később jöttem rá hogy nem lehetett meteor mert nem húzott maga után semmit, 3 fordultam el, hogy kiabáljak a szüleimnek, hogy ott van valami az égen,
Mikor a negyedikre fordultam oda eltűnt.
A szüleimmel együtt láttunk egyet kb. 15 évvel ezelőtt a Balatonnál.
Éjjel volt és láttunk egy fényes "csillagot" az égen, amiről először azt gondoltuk hogy egy repülő v. helikopter.
De a probléma az volt, hogy össze vissza cikázott le, fel, oldalra, szóval repülő nem lehetett, és még a helikopterek manőverezési képességét is meghaladta.
Szóval nem tudjuk mi volt. Szerintünk UFO.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:08 -nak
Ha minden órád késett, akkor honnan tudtad mennyi az idő és, hogy késik? :D Picit érdekes a dolog... nemde? :D Meg amúgy is, mi köze lenne a földönkívülieknek az órakéséshez? Unalmukban biztos visszatekergetik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!