Akik nem hisznek az ufókban, azok mért nem hisznek benne?
"Ne híd, hogy szeretem a tudományt ellenkezőleg, irtózok tőle, mivel unalmasnak tartom."
Ez látszik is abból a sok sületlenségből, amit összehordasz. Ezeket kitalálni/terjeszteni biztos sokkal izgalmasabb, csak akkor ne csodálkozz, ha hiteltelen lesz a mondókád, te pedig közröhej tárgya leszel (mint ahogy vagy is).
"Az elméletem pedig, ki használja a föld gravitációját és a északi és a déli pólusnak a vonzásait. Szerintem ez teljesen logikus."
Hogy a f.szba ne lenne az.
Persze tudod 404 , ez azért egy kicsit nehéz is megválaszolni, mivel ha találkoznék eggyel élőben ott lenne előttem, egy fúra lény ami nagyon-nagy és nem ismerem a szándékait, akkor igen félnék tőle nagyon is...
De mondjuk ugyan ebben az esetben ha ismerném a szándékait nem biztos, hogy félnék tőle. De ha mondjuk nem ismerném a szándékait, de viszont érezném a jót rajta akkor sem félnék. Ha viszont a rossz érzéseket közvetít akkor félnék tőle.
Ha nincsenek érzése és ha nem közvetít érzéseket akkor talán félnék tőle... Tul sok variáció van.
Te félnél tőle 404?
oiboy6
hogy a.. ne lenne az.
Tudom hogy logikus, te kérdezted, hogy hogyan működhet én csak elmondtam a véleményem.
Diator én rettenetesen féltem és el akartam menekülni, és lebénították a testem és összerogytam mint egy darab rongy :( ekkor még jobban megilyedtem és szégyellem férfi létemre de sírtam és végig kellett néznem ahogy egyre közelebb érnek és nem tudtam tenni semmit. Amikor odaértek hozzám, visszaadták a mozgásom és tudatták velem hogy nem akarnak bántani. Akkor már nem féltem annyira.
Akkor Téged nem bénítanának le mert nem szaladnál el. Miért nem félnél?
Tudod én is azt hittem nem fogok félni, de amikor eljött a nagy nap mégis úgy viselkedtem mint egy 3 éves kisgyerek.
diator!
"Tudom hogy logikus, te kérdezted, hogy hogyan működhet én csak elmondtam a véleményem"
Irónia nem egy olyan ország, ahol az irónok laknak!
A videóiddal meg állj már le, működési elvet írj. Én olyan videót is linkelek neked ha kell, ahol a plafonon járok egy szál papucsban, mégsem tudom plafonon járni. Egy video semmire nem bizonyíték.
Hát ha nagyon akarod de az kb 2 perc mire megtalálom :( http://www.youtube.com/watch?v=UzKCFpRdxuI&feature=player_em..
Amúgy a működése titok, nem mondják el senkinek, ezért is csak kiállítási darab, az elektromos cégek semmit sem fognak érni ha egy ehhez hasonló gépet kereskedelmi forgalomba helyeznének. Remélem érted.
Értem 404, tudod amikor én találkoztam én sem tudtam mozdulni a félelemtől, ott álltam előtte talán 1-2 méter lehet kötünk, inkább egyre tippelnék. Az amikor betoppantam a szobába és ott volt egy emberi alak ami sokkal nagyobb volt nálam, és semmi emberi külseje nem volt.
Nagyon féltem, mozdulni sem tudtam a félelemtől csak álltam és néztem. Utána mint ha bekattant volna valami, hogy el-kell hogy fussak, és el is futottam úgy futottam mint ha kutyák kergettek volna, vagy még jobban.
A te idegenlényeid hogyan néztek ki 404?
Az enyém egy ember alakú, volt tűzből volt, a testét lángok borították egyenletesen, előttem állt és láttam rajta a lángokat, olyan lángok voltak mint ha tűzet gyújtanánk, félelmetes volt nagyon , de nem adott meleget sem fényt,mint ha tűzből lett volna a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!