Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akik nem hisznek az ufókban,...

Akik nem hisznek az ufókban, azok mért nem hisznek benne?

Figyelt kérdés
:)
2011. jan. 17. 10:48
 11/95 anonim ***** válasza:
90%

"Kérlek nézd meg az a linket amit küldtem, a kormányok eltitkolják az ufókat, amik lezuhantak a földre, azok hol vannak?"

Sehol. Nem zuhantak le semmi földönkívüli.

"Te tényleg nem hiszed el, hogy itt járnak közöttünk?"

Nem.

"Nem hiszel a több ezer felvételnek fényképnek?"

Nem.

"Miért nem hiszel benne?"

Mert akár én is tudok gyártani százával ilyen hülyeségeket.

"A szkeptikusok csak mondják a magukét és még azt sem tudják, hogy milyen érdekes dolgok vannak a világunkban."

Te nem tudod, csak beképzeled magadnak.

"A szkeptikusok hogyan magyarázzák azokat a dolgokat, amikor több ezer ember lát egy repülő csészealjat a fejük fölött ami fénylik, és rá a cenzúra azt mondja hogy pár gyerek elengedett lufiját látják félórán keresztül az égbolton :)"

Hol nézett többezer ember egy csészealjat? Az ilyeneknek van logikus magyarázata is, csak a magadfajta nem akarja elhinni, mert jobban illik az elképzelt világképéve az "UFO".

"Nevetséges."

Igen. Szerintem is.

Most őszintén! Ideutaznak az "ufók" mittudoménhonnan, akkor nem bújkálni fognak, meg az USA kormányát keresni (mert az USA-t ott fent pont leszarják), meg az ilyen kiválasztottaknak mutogatni magát, hanem azt mindenki észrevenné.

2011. jan. 17. 11:51
 12/95 anonim ***** válasza:
100%

Ahoj!

Kedves kérdező, nagyon szeretném, hogyha az érveidben nem az lenne az alapvető hozzáállás, hogy aki nem velem van az ellenem, mert majdnem, hogy torkonragadsz monitoron keresztül itt embereket, akik nem értenek veled egyet...

Az UFOk kérdése érdekes, nem vagy csak nehezen bizonyítható és valójában még él Will Smith (Függetlenség napja), Bruce Willis (Armageddon) Sigourney Weaver (Alien) és Chuck Norris is, úgyhogy a Föld nincs veszélyben :) akármi is szálljon le közénk avagy mégsem.

De azt gondolom, hogy ennél lényegesen súlyosabb problémákkal kell az emberiségnek megküzdenie és nem a földönkívüliek miatt. Amíg milliárdok éheznek és milliók halnak éhen, nincs tiszta vizük sem és olyan betegségek sújtják az emberek egy részét, amit nálunk már évszázadokkal ezelőtt elfelejthettek, addig azt hiszem minden UFOkutatásra kiadott pénz pazarlás és felesleges, inkább értelmes, humánus célra költenének.

Ha jönnek a földönkívüliek csak arra kérem őket, hogy szerdán jöjjenek a parlamenti üléskor és az összes politikust vigyék el :)

2011. jan. 17. 11:55
 13/95 Bretso ***** válasza:
Mondtam én, hogy nehéz vitatkozni, de igazából fogalmazhattam volna úgy is, hogy lehetetlen. Te mondod, amiben hiszel, és csak azt hallod meg, amiben hinni akarsz.
2011. jan. 17. 11:58
 14/95 anonim válasza:
Én el tudom képzelni, hogy vannak a Földön kívül is élőlények. De az, hogy idejönnek, megkeresik a fejest, kommunikálnak, aztán pedig azok eltitkolják... Ez nekem sok. Tegyük fel, hogy tényleg idejöttek a Földre. Tényleg jártak itt. Miért gondoljuk azt, hogy egyáltalán velünk vennék fel a kapcsolatot? Nem is mi kommunikálunk a legfejlettebben a Földön, hanem a bálnák (bizonyos fajok, sajnos már elfelejtettem a nevüket). Hiába nem úgy gondolkodnak, ők fejlettebben kommunikálnak nálunk. A másik része, nem hinném, hogy a földönkívüliek is pont úgy fejlődnének, mint mi, hogy csészealjakkal repülnek ide. Annyira messze lehetnek, hogy most még nem jöhettek ide. Persze lehet, hogy fejlettebbek nálunk, de egyáltalán minek foglalkozunk velük? És ők minek foglalkoznának velünk? Nem értem, hogy miért akar sok ember erősködni, hogy márpedig vannak és jártak itt...
2011. jan. 17. 12:00
 15/95 anonim ***** válasza:
Én rövid leszek: hiszem, ha látom.
2011. jan. 17. 12:11
 16/95 A kérdező kommentje:

Hát mondanám, nézzétek meg amit küldtem linken lévő videót és akkor sok kérdésre választ kaptok...

Persze nem kérhetem hogy higgyetek benne, nem is akarom. Döntsétek el ti, hogy miben hisztek és, hogy miben nem.

Én hinni fogok benne ha ti nem is.

Remélem hogy hamarosan elérkezik az a nap amikor létrejön az első nagy kapcsolat a földel...

2011. jan. 17. 12:16
 17/95 anonim ***** válasza:
100%

"I want to believe"

De sajnos nem tudok:

Mert még nem láttam egyet sem.

Mert pl. a reptoidos baromságokat egy az egyben egy starTrek: Voyager részből nyúlta valaki, más meg szín tiszta igazságnak veszi.

Mert áltudományos marhaságokat állítanak valódi bizonyítékok nélkül, vagy állítanak be bizonyítékként.

Mert féligazságokat állítanak, és az igazság nekik nem tetsző részét egyszerűen figyelmen kívül hagyják, elhallgatják, vagy kiegészítik a saját fantáziájuk termékeivel.

Mert soha nincs megjelölve a hívők információinak a FORRÁSA. (küldhetsz egy linket, amin van egy cikk, de a cikk semmi forrást nem említ, ha mégis, akkor egy névtelen kormányügynökre hivatkozik, vagy másik ugyanolyan cikkre mutat, ahol szintén nincs általam hitelesnek vélt forrás feltüntetve, és bármilyen mélyre mehetk, nem találok konkrét információt)

Mert még nem láttam olyan embert, akit elraboltak az ufo-k, és tudtam volna hinni a szavának.

Mert még nem láttam megdönthetetlen bizonyítékot arra, hogy itt járnak.

Egy tudós sem állt még ki, hogy őt elrabolták az ufók.

Mert a plejád, annunaki, egyéb agyrém fajokról onnan tundak, hogy a kapcsolatot valaki felvette telepatikusan, és ő aztán leírta a tapasztalatait. Ha ez nem f@szság, akkor ugyanúgy lehet hinni abban, hogy Mózeshez Isten szólt, vagy hogy Jézus újra testet öltött Amerikában, vagy hogy Jézus Krisztus 2005-ben létrehozta a földön Isten Szabad Királyságát, miután befejeződött a galaktikus háború, és a különösen bigott lényeket ezer évre kristálygömbökbe zárták, vagy hogy Ashtar Sheran parancsnok égi flottája megóv minket.

Az ezeket leíró emberek a paranoid skizofrénia tüneteit mutatják. (kivéveazokat, akik a kapzsiság és gátlástalanság tüneteit mutatják, lásd L Ron Hubbard)

Jelenleg úgy látom, hogy az ufók, (fajok, meg úrhajók) kultúrjelenség értlemben valami olyasminek a következménye, hogy a "racionális" ember elveti a vallást, szellemeket, babonákat, istenhitet, de a legtöbben nem tudják sehogy betölteni azt az űrt, amit ezknek a misztikus dolgoknak a hiánya okoz a világképükben, és ekkor teremtődnek meg az ufók. Ilyen szempontból az ufók és a szellemek szerintem ugyanazt a célt szolgálják.

Valamint az a furcsa még, hogy a szellemhívők éjszaka felébrednek, és egy csuklyás alak nézi őket, de nem tudnak mozdulni, és nem tudnak semmit tenni. Az elrablásos ufóélmények is nagyon hasonlóak ehhez, csak nem csukjás alakot látnak, hanem kis szürkét.

Szerintem simán lehet, hogy az un alvásparalízis esete forog fenn mindkét esetben, csak az agy olyankor a hitrendszernek megfelelő szimbólumot helyettesíti be az álomba.

Aztán a telepátiát is az ezoterikus szubkultúrából emelték át valamikor a 20. század elején a sci-fi írók.

És még egy kérdés, ami felmerül bennem: miért kényelmesebb azt hinni, hogy egy idegen faj teremtette az embert, minthogy egy antropomorf "isten"?

Meg még egy dolog, ez a Tokió létezik-e. Te, barátom, tévedésben élsz. Ha valamit állítasz valakinek akkor neked kell bebizonyítanod az állításod, nem pedig a hallgatóságodnak kell cáfolatot adni.

Mintha azt mondanám, nekem 3m-es farkam van. Nézd meg a bálnát, annak is akkora. Bizonyísd be, hogy nem.

Vagy mondok mást. Isten létezik. Hiába nem láttad még. Ugyanolyan, mint Tokio, mert az is létezik.

Érted mire akarok kilyukadni?

2011. jan. 17. 12:24
 18/95 anonim válasza:
Szinte lehetetlennek tartom, hogy ne léteznének földönkívüliek, de nem jártak még a földön, az UFO históriák kamuk. Konkrét képet UFO ról még nem láttam, csak elmosódott, plecsniket, vagy fotoshopgyanúsakat. Az UFO-hívők szinte mindenben az ufót keresik. Egy kicsit gondoljunk bele, minek utaznának több ezer fényévet, azért, hogy elraboljanak egy magányos embert? Ebben nincs logika. Ha esetleg eljönnének ilyesfajta fejlettebb lények, akkor valószinü, hogy a javainkért jönnének, és esélyünk se lenne védekezni. TÁG TÉMA :)
2011. jan. 17. 12:34
 19/95 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek az ilyenekben. Ennek sok oka van. Például, ha képesek idejönne fényévekről akkor olyan pancserok, hogy lezuhannak (roswell)? Miért van az, hogy a fényképek rosszminőségűek? Miért van az, hogy az elrablásokat olyan biztosnak veszik?(Én van, amikor álmomból felkelek békákat látok a falon mászkálni: ALVÁSI PARALÍZIS). Ettől eltekintve elhiszem, hogy léteznek földönkívüliek, de azok biztos nem a "Kis szürkék". A másik ami nagyon hiteltenné teszi ezt az a gyíkemberes sztori! Azt állítják, hogy ők a föld első értelmes lényei és mi csak bitoroljuk a bolygójukat, ők kénytelenek a föld alatt élni. De ha a gyíklények ennyire fejlettek, akkor miért nem írtanak ki? Vagy miért nem mennek másik bolygóra? Vagy miért nem terraformálják a Vénuszt, Marsot? Egy csomó önellentmondás! Aztán azt is állítják, hogy képesek embernek álcázni magukat, erre a legnagyobb bizonyítékuk Bush YÚTÚBos videója, ami egy kicsit képhibás. Szerintem, akik ebben HISZNEK, azok HIBBANTAK. Még hogy gyíkember?!
2011. jan. 17. 12:35
 20/95 anonim ***** válasza:

"Hát mondanám, nézzétek meg amit küldtem linken lévő videót és akkor sok kérdésre választ kaptok..."

Tényleg egy kamu videóval akarsz hülyíteni mindenkit?

"Remélem hogy hamarosan elérkezik az a nap amikor létrejön az első nagy kapcsolat a földel..."

A földdel? ha seggreülsz, akkor már létre is jött valamiféle kapcsolat vele. Talán inkább az idegen civilizációkra gondoltál. Na, addig állj vívóállásban! :)

2011. jan. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!