Akik nem hisznek az ufókban, azok mért nem hisznek benne?
"Oda is volt írva hogy örökmozgó azt hiszem 3500.-Ft volt."
Wááá! :D
Na jól van, kételkedő barátaim, menjünk az írószer boltba, és rakjunk össze 3500 ft-ból egy olyan örökmozgót, ami úgy meggörbíti a teret, hogy a két vége összeér... :D
Őszintén! Hány évesek vagytok?
"örökmozgók léteznek, sajnálom pl: [link] "
Na persze. És hogy működik?
"van egy Svájcban egy eszköz ami már több év tizedeken-át áramot termel ... Sajnos már nem tudom hogy hívják ezt a tárgyat"
Erőmű, b+. :D
Persze ez az elmélet, nagyon nehéz, de nem lehetetlen, a teret meg lehet görbíteni, azt hogy hogyan , nem tudom de tényt kizárólag szerintem lehet. A tudomány itt tart vagy sem azt nem hinném.
De az örökmozgó létezik. Tévedni pedig emberi dolog.
oiboy6, nem erő mű, ez egy kis tárgy, nagyon okos kis tárgy,
Régebben is voltak ilyen eszközök de az emberiség nem emelte fel, és így eltűntek nem szeretnék ezekre kitérni.
De megkerestem nektek ezt a kis eszközt: [link]
húúú Diator szerintem ezek csak idegesíteni akarnak téged. Ne foglalkozz velük. Na és hogy hogy nem féltél? Ilyen UFO jelenségnél megijed fél Diator.
Félnél egy 2,60cm magas földönkívülitől?
"asztralutazas.hu"
:D Valami hitelesebb forrás esetleg? A működési elve érdekelne.
"Régebben is voltak ilyen eszközök de az emberiség nem emelte fel, és így eltűntek nem szeretnék ezekre kitérni."
Pedig kitérhetnél rá, mert ez is érdekelne.
Hogy, hogyan működik nem tudom, de van rá elméletem. Ne híd, hogy szeretem a tudományt ellenkezőleg, irtózok tőle, mivel unalmasnak tartom.
Az elméletem pedig, ki használja a föld gravitációját és a északi és a déli pólusnak a vonzásait. Szerintem ez teljesen logikus.
A kozmoszban is biztos vannak erők amely mindenhol jelen van ezeknek az erőket, mért ne lehetne örökmozgókká alakítani.
Nem hinném, hogy félnék tőlük. ÁÁÁ nem-nem félnék bele is gondolok, hogy milyen lehet, de már biztos mondtam, egyszer találkoztam egy érdekes lénnyel amikor kicsi voltam 7-8 éves lehettem akkor féltem, nagyon féltem és meg sem tudtam mozdulni, csak rá pár másodperc után futottam el.
Most ha találkoznák vele, megállnék előtte és próbálnák kapcsolatot teremteni vele. És ha már megértjük egymást kérdeznék tőle nagyon de nagyon sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!