Földönkívüli fajok? Honnan jönnek? .
Gondolom onnan jönnek majd ahol kifejlődtek, meg egy-két itteni dinka fejéből...
Még nem találtunk civilizációkat körülöttünk... De egyszer talán annak is eljön az ideje...
Tudományosan ez nem bizonyított.
A krixkraxokról nem találtam angol linket. Viszont másról igen. Gondolj erre az egészre úgy, mint a 2010-es Nostredamus 3. vh jóslatra.
Szia!
A földönkívüli fajok az univerzum más zegzugából akár csillagrendszeréből jönnek.
Nem hinném hogy a mi csillagrendszerünkben lennének mert akkor már találkoztak volna vele akár az űrhajósok akár a szondák.
Nekem van egy olyan elképzelésem bár ez nem biztos,hogy van valami kapujuk ahol átjönnek ebbe a csillagrendszerbe.
Szerintem minden csillagrendszerben van egy élet .
Nem hinném hogy az egész univerzumban csak mi léteznénk meg az ufók .
Szerintem másabb kinézetű idegen lények is legyen az bármilyen óriás vagy akármi léteznek .
Ha egyszer odajutunk,megtudjuk.Remélem segítettem
"Nem hinném hogy a mi csillagrendszerünkben lennének mert akkor már találkoztak volna vele akár az űrhajósok akár a szondák."
A csillagrendszer az a galaxis, nem pedig a naprendszer. Hogyan észleltéák volna az életet,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!