Meggyőzne erről valaki?
Annyira jól hangzik ez a "plejádosdi", de sajnos még van józan ítélőképességem és nem tudom elhinni.
Csakhogy én szeretném elhinni, hogy úgy érezzem, hogy értelme is van az életnek :P
Mesélnétek/mutatnátok nekem olyan dolgokat, amitől elhihetem, hogy ez tényleg igaz, és jó?
"nézz utána néhány sokkal többet tudó ember válaszának. (404; diator; Szenthelyi Árpád)"
Hahahahhaha jót nevettem :D
Lol, ha az egyik válaszukban már leírták, akkor egy külön válaszban is megtehetnék ezt. Így talán több ember csatlakozna a reptoidok elleni felkelésbe, vagy megértenék hogy közös szeretetrezgésen kell lenni, vagy valami...
szóval csak nyugodtan 404! Meg UFO-kutató, esetleg diator, de ő már elmenekült. Vagy a földönkívüliek vitték el.
Például én is elhinném, ha végre valaki bebizonyítaná nekem... És bár nem vagyok egoista, de nagy hasznára válnék az ellenállásnak, meg a felemelkedésért nemharcoló embereknek. Sok embert meg tudok győzni...
Kedves Kérdező, téged itt nagyon szívatnak:)
Szerintem, ha érdekel a téma, akkor keress rá Google-on, sok oldalt találsz ezzel kapcsolatban. De hinni ne akarj benne, azt meg ne mondd már, hogy plejádok nélkül nem tudsz értelmet találni az életednek...
Kedves Kérdezö!
Senki sem fog tudni meggyözni Téged!
Teljesen a Te belátásodtól, intelligenciádtól és legföképp a tudattalanodba rögzült elsödleges hitrendszerektöl függ, hogy mit hiszel el és mit nem. Ez a Te belsö dolgod, te szüröd az információt, és Te döntesz. Ha valaki meg tud gyözni bármiröl is, amit te nem hiszel, akkor nem vagy a magad ura. Ez jó lenne? Végülis ezt szeretnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!