Meggyőzne erről valaki?
Annyira jól hangzik ez a "plejádosdi", de sajnos még van józan ítélőképességem és nem tudom elhinni.
Csakhogy én szeretném elhinni, hogy úgy érezzem, hogy értelme is van az életnek :P
Mesélnétek/mutatnátok nekem olyan dolgokat, amitől elhihetem, hogy ez tényleg igaz, és jó?
A legújabb kutatási eredmények szerint, ha ezüstgolyót arzént tartalmazó baktériumokat tartalmazó konténert tartalmazó kotongumit tartalmazó vizeslufiba teszünk, akkor sok pénzt dobtunk ki a semmiért. Mellékesen meg lehetne ölni egy ilyennel az összes reptoidot, ha léteznének.
Jah, és ezt a plejádok mondták el nekem! Márcsak ezért is jó. És hogy miért igaz?
Hát az úgy van, hogy...
Vagyis...
Izé...
Őőő...
A FENÉBE! MINEK JÁR IDE OLYAN EMBER AKI NEM HISZI EL? MINEK? A SZÍNVONALATOK OLYAN MINT EGY 6 ÉVES GYEREKÉ! MENNYETEK INNEN HA NEM HISZTEK AZ EGÉSZBEN! NA!!!
És ne kérdezzetek többet ilyen hülyeséget ha nem hisztek! Nemigaz má'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!