Erről mi a véleményetek? Mi lehet az okozója ezen hangoknak?
2011. okt. 14. 22:25
2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm értelmes válaszod.
2011. okt. 14. 22:34
4/16 anonim válasza:
én egy sikolyt hallottam. a sajátomat. mert nem tudsz linkelni.
5/16 anonim válasza:
A kamerázó valószínűleg filmet (horrort) nézett, vagy nézni készült és a menü hangját hallani.
7/16 anonim válasza:
Öregeim, leszögezném, hogy this shit is real. Ez nem fake. A hangok nem szerkesztettek. Ha nem is világok harca tripodok, vagy éppenséggel Cthulhu okozza őket, akkor is igaziak, bármi is a forrása.
8/16 anonim válasza:
Valaki linkelné normálisan a videót? Mert akármit csinálok, ez így nem hozza be... leszögezem, kitöröltem a felesleges szóközt. Mit kell még vele trükközni?
9/16 somogyilaszlo válasza:
A watch? után a V kis v!!
Egyébként ezt már sokszor meghallgattam de én sem tudtam találni értelmes magyarázatot..
10/16 anonim válasza:
Ja a Strange sound in Kiev, hát nem tudom miért nem lehetett elsőre rendesen odamásolni a linket.
Mi ez a hang, valóban? Kinek mi az ötlete? Sajnos oroszul nem tudok, miket írkálnak a videó alatt?
Nem gondolnám, hogy valami szellemvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!