Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez lehet okozója a gondomnak?

Ez lehet okozója a gondomnak?

Figyelt kérdés

Kiskoromban kellett volna hogy azt a pelenkát hordjam... nem tudom mi a neve, de ami olyan kemény volt középen, hogy "szét állt a lábam".. nem tudom máshogy megfogalmaznixD elnézést:$

szóval azt kellett volna hordanom, de anyuék nem adták rám, mert hogy nem tudok tőle mozogni normálisan...

mostanában viszont (vagyis hát úgy 3-4 éve is volt ez gond, vagyis akkor csak a térdem fájt) fáj a térdem, a térdem fölött néha, illetve néha néha a csípőm és a derekam.

3-4 éve voltam ortopédusnál, ott azt mondták, hogy azért fáj a térdem, mert túl gyorsan nőttem túl sokat, és az ínszalagok nem tudtak olyan gyorsan nőni. kaptam rá gyógyszert, aztán az elmúlt.

mostanában viszont visszajött ugyanez a fájdalom, bár már azóta nagyon keveset nőttem (kb 5 centit a 3-4 év alatt), mégis fáj.

szóval, lehet attól ez a fájdalom, mert nem hordatták velem azt a pelenkát?

ui: duci vagyok, tudom hogy ez is közrejátszik benne, de mostanában nem híztam, épp hogy fogytam valamennyit.

ja és légyszi, ne mondjátok hogy menjek orvoshoz, mert van már időpontom (2 hónap múlva kaptam) csak szeretném tudni hogy butaság lenne e ezt mondani a dokinak, vagy sem.

Köszönöm!

17/L

2011. aug. 20. 00:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, mert ebből lóf*szt se érteni. Szétállt a lábad a kemény pelenkától, ezért 17 évvel később fáj a térded?
2011. aug. 20. 01:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nem butaság mondani kell az orvosnak.Érdekes szüleid vannak az a pelenka a csípő ficam ellen van, az őseid nem adták rád? Igaz egy gacsos lábú gyerek szebb mint egy pici kellemetlenség a kislányomnak még kengyel is volt
2011. aug. 20. 01:14
 3/10 anonim ***** válasza:
a ló nemi szerve ,hogy jön össze a láb fájással ,ezt nem értem!
2011. aug. 20. 01:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Ja Pavlik-kengyelt hordott a kiscsaj? Na akkor ennyi a magyarázat.

Csípőficamos vagy, aranyom, a tested tömegközéppontja meg Isten tudja, hol van emiatt meg az obesitasod miatt. Üdv a porckopás és a korai osteoporosis birodalmában.

2011. aug. 20. 01:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt kengyel... Viszont ha csipöficamos lennek az kiderült volna még akkor, meg ortopédiai vizsgálatnál is.
2011. aug. 20. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, mindent meselj el az orvosnak, mivel ez is nagyon fontos!

De mar kezdjel el tornazni rendszeresen!

2011. aug. 20. 11:05
 7/10 anonim ***** válasza:
a kengyel nem a kérdezőnek volt ,hanem az én kis lányomnak, a terpesztős pelenka viszont emiatt kellet pici korában a kérdezőnek, még ha tiltakozik is ellene!
2011. aug. 20. 23:05
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem értem mire gondolsz, hogy tiltakozok. Nem én tiltakoztam ellene anno - vagyis én, de nem értettem semmit sem, hogy minek az. Ha arra gondolsz, hogy csípőficamos vagyok, az kiderült volna már, hiszen akkor is nézték hogy minden okés e, na meg az ortopédiai vizsgálaton is, plusz látszana a járásomon is, nemde?

Ha nem így értetted, kérlek magyarázd el.

2011. aug. 21. 02:48
 9/10 anonim ***** válasza:
pelust pici korban ultra hang vizsgálat után irja ki az orvos ,írtad hogy nem adták rád azt ,hogy ennek nagyobb korodban mi lehet a következménye azt nem tudom,de lehet bár mi az oka a fájdalmadnak. ha a dokinak mondod és lehet össze függés akkor foglalkozik vele ha nem ,nem. a tiltakozás miatt meg bocsit kérek ,nem tudom ,hogy honnan jött be nekem ez ,még egyszer bocs!
2011. aug. 21. 16:36
 10/10 A kérdező kommentje:

semmibaj :)

mindenképp mondom majd neki:)

2011. aug. 21. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!