Ez lehet okozója a gondomnak?
Kiskoromban kellett volna hogy azt a pelenkát hordjam... nem tudom mi a neve, de ami olyan kemény volt középen, hogy "szét állt a lábam".. nem tudom máshogy megfogalmaznixD elnézést:$
szóval azt kellett volna hordanom, de anyuék nem adták rám, mert hogy nem tudok tőle mozogni normálisan...
mostanában viszont (vagyis hát úgy 3-4 éve is volt ez gond, vagyis akkor csak a térdem fájt) fáj a térdem, a térdem fölött néha, illetve néha néha a csípőm és a derekam.
3-4 éve voltam ortopédusnál, ott azt mondták, hogy azért fáj a térdem, mert túl gyorsan nőttem túl sokat, és az ínszalagok nem tudtak olyan gyorsan nőni. kaptam rá gyógyszert, aztán az elmúlt.
mostanában viszont visszajött ugyanez a fájdalom, bár már azóta nagyon keveset nőttem (kb 5 centit a 3-4 év alatt), mégis fáj.
szóval, lehet attól ez a fájdalom, mert nem hordatták velem azt a pelenkát?
ui: duci vagyok, tudom hogy ez is közrejátszik benne, de mostanában nem híztam, épp hogy fogytam valamennyit.
ja és légyszi, ne mondjátok hogy menjek orvoshoz, mert van már időpontom (2 hónap múlva kaptam) csak szeretném tudni hogy butaság lenne e ezt mondani a dokinak, vagy sem.
Köszönöm!
17/L
Ja Pavlik-kengyelt hordott a kiscsaj? Na akkor ennyi a magyarázat.
Csípőficamos vagy, aranyom, a tested tömegközéppontja meg Isten tudja, hol van emiatt meg az obesitasod miatt. Üdv a porckopás és a korai osteoporosis birodalmában.
Igen, mindent meselj el az orvosnak, mivel ez is nagyon fontos!
De mar kezdjel el tornazni rendszeresen!
Nem értem mire gondolsz, hogy tiltakozok. Nem én tiltakoztam ellene anno - vagyis én, de nem értettem semmit sem, hogy minek az. Ha arra gondolsz, hogy csípőficamos vagyok, az kiderült volna már, hiszen akkor is nézték hogy minden okés e, na meg az ortopédiai vizsgálaton is, plusz látszana a járásomon is, nemde?
Ha nem így értetted, kérlek magyarázd el.
semmibaj :)
mindenképp mondom majd neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!