Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » HPV okozta problémával műtötte...

HPV okozta problémával műtöttek.3 éve állandó partnerem van. Tőle kaphattam el, vagy előző kapcsolatomtól? Esetleg nem nemi kapcsolat az okozója?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Én annyit tudnék mondani ehhez kapcsolódóan, hogy az én exemmel is 3 évig voltunk együtt és neki volt ez a herpesz a nemi szervén néha elöjött. Akkor kezelték, több hét volt mire elmúlt. Én nem kaptam el tőle csodával határos módon, ne óvszereztünk és hát amikor megjelenik akkor már elötte is fertőz. Ugyhogy lehet nem is a jelenlegi, hanem az elözö párodtól kaptad el.A szervezetben jelen van és ha egyszer elkaptad mindig elöjön ha stresszesebb vagy, gyengül az immunrendszered...
2009. márc. 15. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:

elöző vagyok..bocsánat összekevertem...amit te kérdezel az a méhnyakrákért felelős...és igen elsősorban sxexuális úton terjed!

Neked akkor a szemőlcsős változatod volt amivel mütöttek?

Azt is olvastam, hogy nyálkahártyán is terjed pl. kézfej ha szájába veszi a gyerek.Elnézést a tévedésért :)

2009. márc. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!