Ki szeretné vissza Diator-t?
Na végre radiátormentes lesz a környezet, máris jobban fogok aludni :)
Amilyen hülye szegény vissza se tud majd regizni az oldalra.. pedig van megoldás megkerülni a tiltás :)
Na sebaj.. majd mindjárt az emlékére meggyújtok egy gyertyát és hívom a plejádhadseregeket bowlingozni :)
hehuhohzo: Én is felpontoztalak, mert igazad volt nagyon is.. Ez az Árpád annyira primitív.. csak próbálja leplezni ilyen eröltetett szavakkal :)
Szokd meg, hogy a sok hiszékeny ezotériás barom mindent le fog pontozni amit írsz...
Az a gyerek nagyon roppant művelt lehet. Emlékszem összekeverte az Atlantiszt az Antarktisszal. A végén Anktaltisz-nak hívta. Bizonyíték:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1312..
Azért be is másolom ide: "utolsó a tiedére nem válaszolnék , de a utolsó előtti be ütött , tudom hogy híetettlennek hangzik de igaz.
Egyébként az Atlantisz kontinens létezik te nagyokos , és még te akarsz ki oktatni amikor , nem tudod hogy milyen kontinenseink vannak.
[link] Magyarul Atlantisznak hívjuk csak én úgy írtam ahogy mondtam."
Ehhez én már nem is fűzök hozzá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!