Ki szeretné vissza Diator-t?

Utolsó: Én is nagyon várom :D
Szerintem majd ránkuszítják a plejádokat meg a radioaktív mocsárbaktériumokat amiket az UFO-k hoztak ide :)))
Kíváncsi vagyok megint mennyire fognak megnevettetni :D
Egyébként ez az Árpád vajon hány éves?

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:53
Nem, ha azt akarnám mondani akkor azt írnám le. Pontosan azt akartam mondani amit leírtam.
Veled ellentétben én nem vagyok funkcionális analfabéta és a gyakkérd.hu-n kívül mást is olvasok így képes vagyok az olvasott szöveg értelmezésére, valamint gondolataim leírására. Ne aggódj a funkcionális analfabétizmus gyógyítható. Olvass könyveket!

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:06
Igen, épp erről beszéltem. Ha képtelen vagy az olvasott szöveg értelmezésére akkor ne akarj rá válaszolni.
Ui.:kíváncsi vagyok mennyi időbe telik mire megtalálod a Google kereső segítségével a funkcio. analf. jelentését. :)
Sok sikert hozzá!

miből gondolok, hogy utána nézek...nem igazán izgat mit beszélsz. :)
U.I.: téged néznek dilisnek, nem engem.

Árpád, lehet, hogy tudsz fogalmazni (bár eddig nem láttam, hogy ment volna, csak most eröltetted meg magad), de attól még ugyanolyan tudatlan és hiszékeny maradsz, mint amilyen vagy.
A 75%-ossal értek egyet :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!