Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan utasítsak vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsak vissza valakit, ha találkozni szeretne?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor előfordul, hogy rám akarnak erőszakolni egy találkozót. (neten)

Én viszont egyáltalán nem vagyok érdekelt a személyben, nem akarok találkozni, ismerkedni se.

Most az ilyen kérdésekre, hogy

"Nincs kedved összefutni valamikor ? "

"Jobban megszeretnélek ismerni. Valamikor találkozhatnánk?"

Ilyenekre hogy válaszoljak?

17/F

2011. júl. 12. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
mondd azt,hogy..majd meglátjuk miit hoz a holnaap..vagy hogy bocsi most mennem kell majd máskor dumálunk..meg bocs,de mostanába elég elfoglalt vagyok..én általába ilyeneket szoktam.:)
2011. júl. 12. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Azt, h élősködj máson b+

Jó ez nem könnyű.

Megmondod h van jobb dolgod is, például a nagymamádat el kell kisérni kicseréltetni a műfogsorát

Vagy mondd meg neki h a kis bajusza emlékeztet téged a néha üknagyapádra. :D

Egyébként, mond meg h nem érsz rá azt' egyszer csak leáll.:D

2011. júl. 12. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Fiú vagy és neked tesznek fel csajok ilyen kérdéseket? :D

Az elutasítás nem egy külön művészet, csak tudnod kell hogy mit akarsz az emberrel később. Ha nem akarsz vele soha semmilyen kapcsolatot (ismerős, haver sem), akkor mondd meg neki nyugodtan, amit gondolsz.

2011. júl. 12. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:

"Fiú vagy és neked tesznek fel csajok ilyen kérdéseket? :D "

Ki mondta, hogy csajok teszik fel a kérdést? Sajnos a mai világban ez már nem ilyen természetes.

Amúgy nem értem. Valami közösségi oldalon ismeretlenek írogatnak neked, hogy találkozni szeretnének?

Mert ha ez a helyzet, akkor szimplán annyit írsz, hogy nem és kész. Nyilván, ha meg szeretne ismerni, akkor még nem találkoztatok és akkor meg kit érdekel, hogy mit fog szólni.

2011. júl. 12. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem azt ne mondd,hogy "mennem kell bocs" vagy "nem érek rá akkor" mert lehet,hogy még utána is keresni fog és reménykedik. (nem mindenkinek esik le,hogy épp visszautasították) szóval inkább mondd meg neki tapintatosan,hogy ne haragudjon de nem hiszed,hogy összejönne vagy van valakid, vagy nem akarsz most ismerkedni... nem tudom,senkinek sem esik jól ha visszautasítják ezt nem lehet jól csinálni mindenképp "fájni" fog az egyik félnek.
2011. júl. 12. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:

A kifogás nem mindig megoldás, próbálkoztam már.

De van olyan aki féléve erőlteti.

2011. júl. 12. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért az egy kicsit tényleg durva, hogy valaki fél év alatt sem fogta fel, hogy a nem az nem.

Akkor ha ez problémát okoz, szimplán ne reagálj, majd megunják.

2011. júl. 13. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!