Ki hisznek a Plejádokban és a 2012-2013 napkitörésekben?
Hát diator neked is vannak agyi problémáid ezt beismerhetnéd legalább ha már ennyire elmagyaráztad, hogy mi nem vagy és mi vagy...
Nagyon primitív vagy ahogy írtam.. vagy csak megjátszod magad? Mert eléggé irritáló :S
Azok akik iszonyatosan unják magukat és nincs semmi racionalitásuk.
Ennyi energiával és szabadidővel inkább megtanulnék egy másik nyelvet,annak több a haszna.
Tudok németül, meg angolul is, és hát tudok japánul is egy keveset. De ez nem ide tartozik, hogy én micsinálok, nagyon kedvesek vagytok, hogy egy kicsit törödtök velem azzal, hogy szabadidőben csinálhatnák valami mást.
Persze szeretem ezt az oldalt mert mindig új dolgokat tudok meg , de ezt már sokszor elmondtam.
És igen hülye voltam , hogy leírtam , azt hogy mért nem vagyok az. Egyet értek, van igazság a szavaidban.
Jó magyarul írok, te jó ég, mi a bajotok, betegek vagytok, leírtam a gondom, ha eltudod olvasni akkor mi a gond? Csicska gyerek te meg meny máshova, egy szerencsétlen van itt és az te vagy öreg!!
A fogalmazással vannak gondjaim semmi mással, hiszen a hibajavító kijavítja. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!