Ki hisznek a Plejádokban és a 2012-2013 napkitörésekben?
Jaj , hogy lennék meleg, miből gondolod?
Heteró vagyok, ha melleg lenék nem itt lenék hanem a sex témában. Persze mindenki magából indul ki,
És milyen állítás ez, először is nem vagyok radiátór, ha melleg lennék rám hajtanál vagy mi?
Ez a elégé sértő radiátoros és a melleges dolgot közbe vág, viccesnek tartom, de te egy csicska vagy!!!?
Nem vagyok szektás, nevetséges dolgokat mondtok , nem ez volt a kérdés :DD ilyenkor mindig rám jön a nevető görcs, Hogy mondják azt hogy rendes gyerek vagyok ,rendes elvekkel, és rendes öltözékkel, Nem vagyok rocker, sem sátánista, esetleg valami dietmetál-os valami, és nem vagyok retró sem.
A szekta pedig sok van, nem tudom mire gondoltál, természetesen nem vagyok nyelv újító csak válaszoltam a kérdésedre. Logikusan , persze nem mindig logikus amit mondok ez előfordul.
Nem akartam mondani, nem is szeretem mondai diklekxiás vagyok.
Nem melleg vagy, hanem meleg.
És ez legalább olyan megalapozott, mint a te állításaid a földönkívüliekről.
És lehet, hogy csicska vagyok,de azért felvettek a jogi egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!