Mit gondoltok, mi lesz 2012-ben?
Azért "takarodik" mert tudod:
"Egy bizonyos szint alatt nem vitatkozik az ember mert nincs kivel"
üdv. ;)
kérdező!
mit nem értettél azon hogy töröld a (hüje) kérdésed!
Mert kis csira vagy, és mert hülyeség, és mert nem válaszol rá senki, és mert a péniszed méretének köbe egyenlő 23-mal, az IQ-d pedig ennek maximum a duplája. De amúgy szerintem ne, mert én jókat virulok rajta :D
Amúgy az animék nem hülyeségek, az ember még japánul is tanulhat belőle.
Pl.: Anata wa paka desu.
(Elárulom: Te hüje vagy!)
kishitűek.
Ez az utolsó szavam ennél a kérdésnél.
Érzékeny pontra tapintottam,hogy rögtön takarodsz?
Lol :D
Semmiképpen sem világvége! Azt hitték, hogy a maja naptárnak 2012 dec.21-én van vége (ezt a naptárat a maják egy könyvbe írták) és emiatt volt az a feltételezés, hogy 2012-ben világvége lesz. De egy ember abból a könyvből kitépett egy pár lapot amely már 2012 dec.22 után volt és ezért hitték hogy világvége lesz mert nem voltak meg a lapok de később rájöttek a tudósok hogy a könyvnek van folytatása és 2013 már szerepelt abban a könyvben. Tehát nem lesz világvége.
Összefoglalva dec.22-től valameddig ki vannak tépve a lapok de már 2013 valamelyik hónapjától folytatódik a könyv.
Bocsi de nagyon szarul tudok fogalmazni de remélem érted a lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!