Mit gondoltok, mi lesz 2012-ben?
Persze fellövik az első térhajtású űrhajót, felvessük a kapcsolatot először a vulkániakkal, majd több ezer fajjal, megalakul a Bolygók Egyesült Föderáőciója...
Szerintem még korai ilyeneken gondolkodni... Párszáz év múlva vissza lehet majd térni a témára...
Nem is olyan hülye kérdés ez...
Ha nem tudok valamit, megkérdezem. Nem vagyok ez miatt hülye,csak épp nem vagyok biztos dolgokban,ezért úgy jön ki mintha hülye lennék csak azért mert meg akarok tudni valamit.
Tegyük fel hogy nagyon nagy hülyeséget kérdezek,de nem tudom róla hogy az,mivel még nem hallottam róla semmit,ezért nem is tudok róla semmit,és ha nem tudok semmit arról a hülyeségről(amiről nem is tudom, hogy hülyeség) amit megkérdeztem
Nem is olyan hülye kérdés ez...
Ha nem tudok valamit, megkérdezem. Nem vagyok ez miatt hülye,csak épp nem vagyok biztos dolgokban,ezért úgy jön ki mintha hülye lennék csak azért mert meg akarok tudni valamit.
Tegyük fel hogy nagyon nagy hülyeséget kérdezek,de nem tudom róla hogy az,mivel még nem hallottam róla semmit,ezért nem is tudok róla semmit,és ha nem tudok semmit arról a hülyeségről(amiről nem is tudom, hogy hülyeség) amit megkérdeztem,attól nem vagyok hülye. Értitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!