Mit gondoltok, mi lesz 2012-ben?
Akkor érettségizek;)
Am tényleg 1 változás zajlik a Föld életében, de nem 1 nap alatt fog lezajlani és nem is 1 év alatt.
Az a vicces,hogy a maja naptár zárul le 2012-ben. Az ember azt hinné, ehhez valami majás dolgot társítanak, a Tollaskígyó megjelenését vagy valami ilyesmit.
De nem. Itt minden van a Plejádoktól, világvégétől kezdve teljesen Krisztus második eljöveteléig. Hát nem tudom, mit szólnának ehhez a maják, akik még csak nem is ismerik ezeket a dolgokat...
Szerintem semmi ,de az okosok nagy pénzeket húznak le azoktól majd akik komolyan gondolják a világvégét mert ott már majd bármit elhisznek a bepánikoltak!
de ez csak tipp!
2012ben egy jó hosszú év lesz, sokan fognak félni.Aztán 2012 után jön 2013, és mindenki ócsmárolni fogja a médiát, hogy ilyen hülyeséget találtak ki.
Vagy!
A bazinagy napkitörés miatt, elmegy az áram, és több évig nem lesz Magyarországon.Pech...
Én ezekben hiszek.^^
2012-ben Jézus 2012. születésnapja lesz.
Vagy az Antikrisztus 1. születésnapja *evilsmile*
2012 decemberében 3 db UFO(Azonosítatlan repülő tárgy)
fog nekiütközni a földnek.
Én megyek is a Marsra csáó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!