Mit gondoltok, mi lesz 2012-ben?
utolsó, ez jó volt!
kérdező, azt ajánlom töröld a kérdésedet, mert itt csak mindenki(beleértve engem) piszkál és nem vesz komolyan(ne nem mintha annyira komoly lennél).
úgyhogy, tedd meg nekünk és kímélj meg az elmebeteg gondolataidtól!
előre is kösz nyelvtan zseni!
Szerintem az, hogy letagadod hogy rajzfilmeket nézel, csak annak a következménye lehet, hogy éretlen vagy, és nincs meg benned az az egészséges nemtörődömség, ami már általában középiskolában kifejlődik, konkrétan: Letojom hogy mit gondolnak rólam, úgyis név nélkül osztom az észt az interneten.
Amúgy elmondhatnád hogy mennyi vagy, komolyan. Az tuti ha 10-et elveszünk akkor megkapjuk azt a számot, ami még mindig nagyobb az eredeti életkorodnál.
Amúgy én nap-mint-nap animéket nézek, ami japán rajzfilmeket jelent. És tudod miért? Mert szórakoztató. Amúgy meg nem minden rajzfilm hozzád hasonló gyerekeknek való, csak megsúgom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!