Van esélyünk? Ki hogyan látja az Emberiség jövőjét.
Szerintetek meg tudjuk védeni a bolygónkat a közelgő Reptoid invázoótól?
Ki hogyan készül a harcra. (Csak hozzáértők válaszoljanak)
Én ezüstgolyót rakok arzénos baktériumot tartalmazó konténert tartalmazó kotongumit tartalmazó vizeslufit tartalmazó színtiszta emberi hülyeségbe, amit az UFO észlelések rovat hülyeségrezgéseiből csapoltam meg a térrezonátor használatával, majd ezt folyékony formájúvá sűrítettem egy kis Való Világból származó jelenettel, amin épp Mónika Showt nézik. Mellesleg ehhez mesterséges nul-gravitációt teremtettem a 7. dimenzióbeli vibrátorlények segítségével, akik a reptoidok telepata képességén át transzportálták a technológiájukat a fanszőrzetemhez, amely a plejádok automata szőrgöndörítőjének segítségével manifesztálta magát a 3D-s világba. (Ehhez a folyamathoz négy pár sztereoszkopikus szemüveget kellett felvennem, így tudtam valamelyest érzékelni az ő 7D-s világukat! [Minden szemüveg adott a 3 dimenzióhoz egy dimenziót. Mint ahogy egy szemüveg ad egy dimenziót a 2D-s képhez. 2D->3D Persze az eredmény nem tökéletes.])
Ezt érlelgetem. Közben persze fejlesztem a kovácsmesterséget, és már elértem a lvl 55-öt.
Asszem ez minden amit teszek. Valószínű hogy be fog jönni. Ti meg csak sírtok a kis ellenállásotokkal 2012-ben!
Érdekelne, hogy ti honnan veszitek az infóitokat ? De őszintén ! Hogyan szűritek ki, hogy mi az igazság és mit írnak azok akik csak hülyülnek (de ezt ügyesen csinálják)veletek? Olvastam olyatittaz írások közt, hogy Ő nem a netről kapja az infóit. Akkor Ő is honnan?
Várom a válaszokat, akár pm-be is !
Kérdezőnek :
Tagja vagy , de honnan szereztél tudomást róluk ? Ők kerestek meg téged ? Meg még egy csomó kérdésem lenne.
Én tudom!!
Lefordította a bibliát goaul'd-ra, majd ezt tájszólással elmondta hangosan. A felvételt visszafelé lejátszotta, ami így értelmetlen, kínai szavak tömkelege lett. Ezt lefordította japánra, megnyálazta az ánuszrózsáját, a japánra fordított szöveg hiraganás, írásos változatát hozzádörgölte, majd origamizott belőle egy Plejád-formát.
Ezt kihajtogatta, és így a hajtásvonalak, és a "bizonyos" barna foltok kiegészítették a hiraganákat újabb kínai írásjelekké. Ezt ismét felolvasta, a hanganyagot visszafelé lejátszotta, goaul'd írásjelekkel papírra vetette, eljárt körülötte egy esőtáncot, megszárította, lefordította ógörögre, aztán oroszra, majd németre, ezt szuahélire, majd latinra, és a kapott szöveget belehajtogatta a bibliába 3 napra, 5 órára, 29 percre, és 53 másodpercre a téli napfordulótól számítva.
Aztán kitalált pár hülyeséget.
Logikus, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!