Van esélyünk? Ki hogyan látja az Emberiség jövőjét.
Figyelt kérdés
Szerintetek meg tudjuk védeni a bolygónkat a közelgő Reptoid invázoótól?
Ki hogyan készül a harcra. (Csak hozzáértők válaszoljanak)
2010. nov. 25. 18:36
11/41 anonim válasza:
Én hiszek ufó kutatónak, ő nagyon okos. A ő tudása nagyobb mint az enyém. Én még is félek egy kicsit ufó kutató, attól, hogy az ember elveszti önmagát , elveszti azt a részt ami emberé teszi. Milyen emberek leszünk ha már mindannyian békében szeretetben és harmóniában élünk? Mi emberek , egyenként egy külön világot képviselünk. És minden külön világ egy lesz a szeretett alatt. Ufó kutató szerinted elveszítjük önmagunkat? Ha eljönnek a plejádok és átadják minden tudásukat, vagy csak annyi tudást adnak, hogy elérjük a Krisztus állapotot. Szeretek ezeken a dolgokon gondolkodni, hiszen ha ez megtörténik miből leszünk mik? Abban a világban is lesz egy rendszer , amelyet nekünk kel felállítani , vagy a rendszer már adott lesz és egy olyan világban kell majd élnünk ahol mások rendszerét kell majd követnünk. Nem tudom, de biztos , hogy a tudatunk kiteljesedik és a sok harc és háború és befolyások nem fognak ránk hatni. A rosszat csak fogalomként fogjuk hívni, de lehet, hogy hatalommal a kezünkbe világhódításokra indulunk a távoli űrben. Sok a kérdés és kevés a válasz.
12/41 A kérdező kommentje:
Ufo-kutató: 2012.dec 23-ára várható a Vízöntő ciklusának kezdete. Emiatt kezdetben nagy átalakulások várhatók, én úgy számítom az lesz a kezdetete az inváziónak.
2010. nov. 25. 19:49
13/41 anonim válasza:
A Vízöntőben már nem lehetséges semmilyen invázió, kedves Árpád, mert az emberiség érett része felemelkedik az 5. dimenzióba, amely mostani állapotunkhoz képest olyan magas szeretet-fényrezgés, amelyben nem hogy egy negatív lény, DE MÉG EGY NEGATÍV ÉRZELEM ÉS GONDOLAT SEM TUD LÉTEZNI!
14/41 A kérdező kommentje:
Értem. Ezesetben előtte kell megpróbálniuk, meggátolni az Annunakiknak a Felemelkedést, tehát még a Vízöntő korszak előtt azaz 2 éven belül.
2010. nov. 25. 20:08
15/41 anonim válasza:
Én csak a te jövödet látom.és semmi jót nem látok.el mondjam miaz:Nem hiszem hogytudni akarod.
DE ki kell mondanom.TE ugyan ilyen hülye leszel 2012.dec.21.
16/41 anonim válasza:
Amivel EGY VAGY, Diator, azt nem meghódítod, hanem magadhoz öleled!
18/41 anonim válasza:
Hát értem, már alig várom, hogy végre ideérjenek az idegenek, a földre és , hogy tanuljunk tőlük.
19/41 Dadim válasza:
bameg én láttam már ilyen arcokat csak senki sem hitt nekem!!
20/41 anonim válasza:
En nem felek, sot orulok es bizom abban, hogy jelenleg egy "tisztitasi" folyamat az, amin atkell jutnunk.
Uj korszak vette kezdetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!