Van esélyünk? Ki hogyan látja az Emberiség jövőjét.
Szerintetek meg tudjuk védeni a bolygónkat a közelgő Reptoid invázoótól?
Ki hogyan készül a harcra. (Csak hozzáértők válaszoljanak)
A pozitív földönkívüli fajok ( pl. a vénusziak, marsiak, szaturnusziak, Jupiter-holdiak, Proxima Kentauriak, Alfa Kentauriak, Szíriusz A-beliek, procyoniak, jargaiak, ummiták, eisaiak, inuaiak, korendoriak, alcyoniak, mayaiak, taygetaiak, plandoriak, ajacitbeliek, Itibi Ra II-beliek. clarionbeliek, aenstriaiak stb. )mind a TESTVÉREINK, Diator, ne hívd őket "idegeneknek", mivel nagy fájdalmat okozol nekik!
Idegeneknek, "alien" a negatív fajokat szokták nevezni!
Ez biztos nem fog bekövetkezni. Nem 1 faj van ami felfoghatatlanul intelligens számunkra és minket védenek.
Ha 1 faj megtámadna minket nem okoznának nagy kárt, mert a többi akik velünk vannak, egyből leszednék a támadókat.
Valamint ha 1 faj olyan fejlett, hogy arra a bolygóra jut el másodpercek alatt amelyikre csak akar, az nem hiszem, hogy megtámadna minket, mivel valszeg rengeteg Földszerű bolygó van az univerzumban.
Én úgy látom, hogy belenézek a kristálygömbömbe:
-És lőn egy nagy űrhajó, amelyből emberek szállnak ki laptopszerű beültetésekkel a bal karjukon. Jobb kezükkel serényen gépelnek. ÚRISTEN! Ezek azok a gonosz űrlények, akik hülye kérdésekkel árasztják el a Gyakorikerdesek.hu -t, így összedöntve a vallási rendszereket, a világgazdaságot! Ráadásul minden második kérdéssel teherbe esnek! (Amúgy análisan felhelyeztem magamnak egy mikrofont, szerintetek terhes vagyok?)
CCC én félni? Soha
Töllem jöhetnek KARGOKU elintézni öket, Harcolni Fogok,Életem árán is, Frieza remélem nem jön ö nagyon erős.
Fejlödnünk kell és megvédeni a bolygot.
Küzdenünk kell,ahogy csak tudunk 60 éve tudnak roluk még se Mondták el.
Meg kell álitanunk öket.
Háboru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2012 Dec , Harc
Készüljetek föl az idö egyre fogy.
Hát én nem tudom...
Én hiszek neked Árpád, Ufó-kutató, Diator, 404 de olyat is hallottam hogy a fényszövetség tagjai megvédenek minket. Viszont ez ellenkezik az Univerzum egyik törvényével!
Élj pozitív, szeretetteljes életet, Max, akkor VÉDVE VAGY, akármilyen változás jön is! - Mert jön! De az pozitív változás lesz!
És légy nyitott mindig az újra, azaz : állandóan keresd az igazságot!
Köszönöm Ufó-kutató!
Én pozitívan élek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!