Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van esélyünk? Ki hogyan látja...

Van esélyünk? Ki hogyan látja az Emberiség jövőjét.

Figyelt kérdés

Szerintetek meg tudjuk védeni a bolygónkat a közelgő Reptoid invázoótól?

Ki hogyan készül a harcra. (Csak hozzáértők válaszoljanak)

2010. nov. 25. 18:36
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

A pozitív földönkívüli fajok ( pl. a vénusziak, marsiak, szaturnusziak, Jupiter-holdiak, Proxima Kentauriak, Alfa Kentauriak, Szíriusz A-beliek, procyoniak, jargaiak, ummiták, eisaiak, inuaiak, korendoriak, alcyoniak, mayaiak, taygetaiak, plandoriak, ajacitbeliek, Itibi Ra II-beliek. clarionbeliek, aenstriaiak stb. )mind a TESTVÉREINK, Diator, ne hívd őket "idegeneknek", mivel nagy fájdalmat okozol nekik!

Idegeneknek, "alien" a negatív fajokat szokták nevezni!

2010. nov. 26. 08:27
 22/41 anonim ***** válasza:
42%
Ügy etudjátok hogy ezt pszichiátrián kéne kezelni titeket
2010. nov. 26. 13:10
 23/41 Cirmos kandúr ***** válasza:

Ez biztos nem fog bekövetkezni. Nem 1 faj van ami felfoghatatlanul intelligens számunkra és minket védenek.

Ha 1 faj megtámadna minket nem okoznának nagy kárt, mert a többi akik velünk vannak, egyből leszednék a támadókat.

Valamint ha 1 faj olyan fejlett, hogy arra a bolygóra jut el másodpercek alatt amelyikre csak akar, az nem hiszem, hogy megtámadna minket, mivel valszeg rengeteg Földszerű bolygó van az univerzumban.

2010. nov. 26. 16:01
 24/41 anonim ***** válasza:
60%

Én úgy látom, hogy belenézek a kristálygömbömbe:

-És lőn egy nagy űrhajó, amelyből emberek szállnak ki laptopszerű beültetésekkel a bal karjukon. Jobb kezükkel serényen gépelnek. ÚRISTEN! Ezek azok a gonosz űrlények, akik hülye kérdésekkel árasztják el a Gyakorikerdesek.hu -t, így összedöntve a vallási rendszereket, a világgazdaságot! Ráadásul minden második kérdéssel teherbe esnek! (Amúgy análisan felhelyeztem magamnak egy mikrofont, szerintetek terhes vagyok?)

2010. nov. 27. 17:20
 25/41 anonim ***** válasza:

CCC én félni? Soha

Töllem jöhetnek KARGOKU elintézni öket, Harcolni Fogok,Életem árán is, Frieza remélem nem jön ö nagyon erős.

Fejlödnünk kell és megvédeni a bolygot.

Küzdenünk kell,ahogy csak tudunk 60 éve tudnak roluk még se Mondták el.

Meg kell álitanunk öket.

Háboru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2012 Dec , Harc

Készüljetek föl az idö egyre fogy.

2010. nov. 29. 13:50
 26/41 anonim ***** válasza:
Én vok megint az elöbbi válaszolo,most hülyének néztek minket.De mikor itt lesznek akkor nem hiszem hogy ugyan ez lesz a véleményetek.A harc elkerülhetetlen, a bolygonk kell nekik,és én ha kell feláldozom magamat.
2010. nov. 29. 13:52
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Tedd amit tenned kell, én majd díszítem a karácsonyfát,)
2010. dec. 7. 17:47
 28/41 M@x ***** válasza:

Hát én nem tudom...

Én hiszek neked Árpád, Ufó-kutató, Diator, 404 de olyat is hallottam hogy a fényszövetség tagjai megvédenek minket. Viszont ez ellenkezik az Univerzum egyik törvényével!

2010. dec. 7. 18:05
 29/41 anonim ***** válasza:

Élj pozitív, szeretetteljes életet, Max, akkor VÉDVE VAGY, akármilyen változás jön is! - Mert jön! De az pozitív változás lesz!

És légy nyitott mindig az újra, azaz : állandóan keresd az igazságot!

2010. dec. 8. 15:13
 30/41 M@x ***** válasza:

Köszönöm Ufó-kutató!

Én pozitívan élek!

2010. dec. 8. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!