23:05
"mindenki úgy birka, ahogy csak szeretne"
Önvallomás par excellence. Nagyon stílusos voltál, csak kicsit ellőttél a kerítés felett ezzel a hsz-szel. Kár, mert amúgy jó dolgokat írtál.
20:51 vagyok amúgy.
08:52,
Az soha sem számít, mennyire értelmes és konkrét dolgokat ír az ember, nézd meg, érvelés helyett mire képes a "nagyérdemű" ezo társaság, ~20%-ra le pontozták. :]
Érdekelne, mitől ez a sznob felsőbbrendűségérzet.
Mitől lennétek jobbak, ha soha nem érveltek, csak lepontozzátok a tartalommal is bíró választ.
Ennyik vagytok. :]
Engem is állandóan lepontoznak, de nem a pontokért írok ide. Igaz jó dolog ha van, és én örülnék neki ha én sem 48% lennék. Sajnos sokan nem hiszik el azokat a dolgokat amik itt vannak körülöttünk , csak ki kell nyitni a szemet, hogy lásd, hogy nem vagyunk egyedül a univerzumban.
Persze senki nem értékeli írásaimat , pedig tök okosakat szoktam írni.
Hát szerintem a videó nem teljesen igaz de én hiszek ezekbe, amikor a spanyolok hódították amerikát és olyan építményeket láttak amit még sose, azt kérdezték az indiánoktól hogy ezek mik? Erre ők azt mondták ezek még az istenek idejéből vannak. De ha megnézed a nascai fennsíkot pl az egy hely aminek le van szedve a teteje... Nem hiszem hogy régen az indiánok elhordtak egy hegyet :D még talicska se volt.
És mindenkinek ajánlom a figyelmébe Erich Von Deniken: A világ titkai című videót nagyon érdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!