Jézusom ez igazi, honnan van ilyen videó a birtokában, ilyen videók? Valaki lefordítaná amit ír a videón?
A testüket nézzétek meg, bábuk nem lehetnek az kizárt, nem hinném hogy animáció, véleményem szerint igaziak...
az ujjaikat nézzétek, a testük nem lehet ruha amiben egy ember van, mert túl kicsi hogy egy emberi lény beleférjen, nem létezik ilyen vékony kéz és ilyen arányos test emberben... elképesztő szerintem, remélem nektek is tetszik! És hát kiderült hogy ezek nem roswelli idegenek, de kérlek fordítsátok le nekem amit ír a videó ban..
Bebizonyosodott hát!
Nem vagyunk egyedül!! Íme a megkérdjőlezhetetlentelelettetttettelen bizonyíték!!!4
Nekem nem tűnik kamunak, de mégis kétkedek a videó valódiságában.
Az a baj, hogy ma már annyi kamu kép és videó terjeng a neten, hogy nem lehet eldönteni, hogy melyik az igazi(már ha van ilyen) és melyik a kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!