Miért nem kap elég figyelmet gyk-n dr. Jonathan Reed sztorija?
Figyelt kérdés
szept. 6. 22:38
11/17 anonim válasza:
Azt hiszem, nem véletlenül nem jártam ebben a kategóriában. 😂
12/17 A kérdező kommentje:
Utsó kettő 😂😂😂
szept. 9. 20:00
13/17 anonim válasza:
Erről még nem tudok, most pár napja olvastam itt ezt a kérdést, gondolom talán mások is így vannak ezzel, valószínűleg emiatt nem kapott itt az oldalon figyelmet. Ahogyan olvasom, hát sajnos nagyon sok ilyen eset történt, sok embert még is fenyegettek.
14/17 anonim válasza:
meg is fenyegettek - ezt akartam írni
15/17 anonim válasza:
Az előző vagyok, azt teszem még hozzá, hogy a fenyegetések és ezek a rejtélyes halálesetek miatt szerintem ki lehet jelenteni, hogy elhallgatták az egész ufo-jelenséget, és egyben az igazságot. Sokan, akik élve maradtak, csak életük vége felé mertek beszélni. Elképesztő, döbbenetes hogy milyen eszközei vannak a hatalomnak sajnos.
16/17 anonim válasza:
Elhallgatták és egyben elhazudták, így akartam írni, így a pontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!