Mire véljem ezt az álmot?
Figyelt kérdés
Az álmomban Jonahan Davis, Corey Taylor, Vic Fuentes, Kellin Quinn, az öcsém, az egyik haverom meg én kivágtunk egy rózsabokrot a tengerparton és építettünk a helyére egy sátrat és ott kempingeztünk. Aztán én és Corey Taylor elmentünk egy menza szerű helyre, ahol az egyik barátnőmet és két vöröshajú ikerlányt felakasztottak. Aztán elmentem a felcsúti stadionba ahol ismét találkoztam Corey Taylorral és kértem tőle autogrammot, meg képet csináltam vele (pedig előtte meg együtt kempingeztünk) és a képen nem én voltam hanem egy ismeretlen nő. Ez mire utalhat?#álom #Slipknot #Korn #Jonathan Davis #Corey Taylor #rózsabokor #Pierce the Veil #Sleeping With Sirens #Vic Fuentes #Kellin Quinn
2018. máj. 27. 12:06
1/9 A kérdező kommentje:
aki nem tudná:
Jonathan Davis - Korn énekese
Corey Taylor - Slipknot énekese
Vic Fuentes - Pierce The Veil énekese
Kellin Quinn - Sleeping With Sirens énekese
Sokszor hallgatom őket ha ez számít valamennyit
2018. máj. 27. 12:12
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, de jó zenéket hallgatsz!:D Vannak álomfejtő könyvek, esetleg azokban ha van rá lehetőséged nézz utána. Ott tárgyakra, emberekre vagy tettekte vannak kifejtések, a jövőre utalóan.:)
3/9 A kérdező kommentje:
#2 nagyon köszi😊
2018. máj. 27. 17:23
5/9 anonim válasza:
Volt egy zavaros álmod, a kedvenc énekeseiddel. Nagyjaból ennyit.
6/9 anonim válasza:
Felakasztott vöröshajú ikerlányok alapján, jön az új Slipknot album!
7/9 anonim válasza:
Hmmm... Kinézném Coreyból, hogy ilyesmi ihlesse. Mindenképp meghallgatnám!:D \m/
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, és jó lenne ha ilyesmi témájú lenne az új Slipknot album!
2018. máj. 29. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!