Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan folytathatnam ezt az...

Hogyan folytathatnam ezt az almot?

Figyelt kérdés

Egyaltalan lehet ilyet??? Nem hinnem h kepes vagyok ra:( de annyira jot almodtam szeretnem folytatni.

A mamam hazaba volt a csalad s mindenki ezt azt csinalt kulonosebben magam jarkaltam a lakasban s a legbelso kis sotet szobaban ami a valosagbam is ilyen kis relytejes szoba ott fekudt egy fiu s engem akart...h szexeljek vele csokolozzunk osszebujjunk stb...aztan en nem mertem mivel voltak a hazban de o felallt becsukta az ajtot elkapott magahoz huzott majd csokolt ..csokolt...aztan annyaira jo volt h en megiscsak visszacsokoltam neki...de annyira eredeti volt az egesz szinte ereztem!!!!! S itt felkeltem...:(

H lehet h pont a legjobb resznel?

Valyon miert almodtam ezt?

S ki volt ez a fiu???

Nem ismerem...pedig allitolag almunkban csak olyan arcot lathatunk kit ismerunk....

Nekem most igaz a mondas almodni szeretnek mert szebb mint a valosag...folytatni szeretnem

2017. júl. 26. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha sokat gondolsz rá, újra vele fogsz álmodni.

Hány éves vagy?

Talán azért keltél fel ott, mert még nem volt ilyenben részed.

2017. júl. 26. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szőzként álomban sem lehet megtapasztalni a szexet, mert a testednek fogalma sincs róla, hogy milyen.
2017. júl. 26. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szuz!:D
2017. júl. 26. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ismerni elég ha csak egyszer láttad, akkor a tudatalattid már fel tudja idézni az arcot álmodban. Nagyon ritka, hogy egy álom folytatódik, többnyire olyankor történik ha rögtön vissza alszol, de akkor sem biztos.
2017. júl. 26. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!