Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Aki ért az álmokhoz kérem...

Dorka Zabos kérdése:

Aki ért az álmokhoz kérem olvassa el mert nem értek egy álmot! Mi lehet a mondanivaloja?

Figyelt kérdés

A kutyámat, Zarát több mint fél éve(május 11.én) a doktorunk elvesztette. Amikor vitte el akkor rossz érzésem volt és mindaddig amig meg nem tudtam hogy elvesztette. Azota 4szer vagy 5 ször álmodtam vele, de a legutolsót nem teljesen értettem.

Fekete-fehér volt a kép, saját szemszögemböl láttam az álmot jobb oldalamon volt Zara és a környék tele volt egy csomo kutyával(nem tömve volt a tér csak elszórva voltak kutyák, de nem kevés). Volt egy betonbol készült téglalap alaku bemélyedés a földben mintha azt direkt oda készítették volna (az a lényeg hogy mesterséges lehetett mert nem olyan volt mintha egy bomba berobbantotta volna a betont és ugy van egy bemélyedés hanem szabályos téglatest alaku beton bemélyedés volt(bocsánat hogy igy fogalmazok de nem tudom hogy elnevezni ezt a dolgot)). Ebben a beton bemélyedésben volt egy koponya (és talán néhány csont de abban nem vagyok biztos).

Ez volt az álom, ezt kb szeptember vége, oktober eleje-közepe fele álmodhattam.

Rengeteg oldalt nézegettem álommegfejtéssel kapcsolatban meg minden de nem jöttem rá mit jelenthet. Én ugy gondolom hogy az álmoknak jelentésük van és ezt nem tudom megfejteni!

Kérem azokat akik értenek ezekhez hogy irják le mit gondolnak erröl,mi lehet a mondanivaloja az álmomnak?

Előre köszönöm és azoknak is köszi akik eddig elolvasták!

#kutya #álom #elvesztés #Álom megfejtés
2016. nov. 25. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Meghalt a kutyád és hiányzik, ennyi.
2016. nov. 25. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy jelentése van az álomnak?

Tényleg, nit gondolsz az álomról?

Honnan ered, milyen nyelven és miért?

Lehet pont a válaszomat álmodtad meg. Vagy a szándékot.

2016. nov. 25. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha kiabálva adod elő kérésed/kérdésed, akkor sem lesz igazabb a válasz!

Hiába nézel bármi álmoskönyvet, az mind mese.

Az álmok jelentésének magyarázata (álomfejtés) függ az adott kultúrától.

Példa: ha a kínai halott kutyával álmodik, megfejtése: lakoma van neki kilátásban.

Mi az, hogy a doktor elvesztette?

Elatatta, vagy pedig szállítás közben kiesett a kocsiból és eltünt?

Ha szeretted kutyádat, gondolatba bucsuzz el tőle és igyekezz lezárni, de nem elfeledni a dolgot.

2016. nov. 26. 04:53
 4/5 anonim válasza:

hogyhogy elvesztette? elhagyta valahol vagy meghalt a kutya? mert nem mindegy.

lehet a válasz nagyon egyszerű: még mindig sokat gondolsz a kutyádra és álmodban ezt a tudatallattid különböző képek formájában előhozza

2016. nov. 26. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez az álom azt jelenti hogy kész vagy elbúcsúzni a kutyádtól és egyre jobban kezded feldolgozni az esetet. Az utóbbi időben voltak ezzel kapcsoltos álmaid? Amikor van egy dolog amiről nagyon drasztikusan álmodsz és nehezen fogod fel, általában azok az utolsó álmok a témával kapcsolatban.
2016. nov. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!