Álmokhoz értők, ez mi lehet?
Már párszor előfordult ez a fajta álom nálam...
Kicsi eltérés mindig van, de lényeg ugyan az:
Fekszem valakivel az ágyban, a szoba tök sötét, de a hangjáról, érintéséről tudom, ki az illető, aki velem van (valóságban egy régi kedves barátom az általában).Egyszer csak zavarni kezd a sötét, hogy nem látom.Vagy minden előjel nélkül, hirtelen láthatóvá válik ( sötétség ellenére) és akkor látom, hogy az egy vadidegen.Vagy arrébb nyúlok az ágyon és érzem a kezemmel, hogy van ott még valaki rajtunk kívül, akinek nem kéne, de nem tudom őt sem látni, csak kiabálok, hogy van ott valaki.
Semmi valóságban történt ijesztő élményem nem volt, amivel ezt tudnám indokolni .Én foglalkozom álmokkal, de ez most feladta a leckét!Pedig kíváncsi lennék, mit takar...
az álmok többnyire azt dolgozzák fel tudat alatt amire te nappal nem vagy hajlandó.
félsz hogy ezt a régi barátot elveszted? a sötétség a látásban zavar, vagy a barát miatt van ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!