404, Mit tudsz a Plejádokról, igaz lehet az hogy eljönnek és segítenek átvészelni a ciklust amin hamarosan keresztül megyünk?
Nagyon érdekelnének az UFOK én nem tudom hogy el-e tudnák menni hozzád de meg ér egy próbát szívesen találkoznák veled, és ha alkalmam lenne akkor idegenekkel is. Engem nagyon érdekelne az idegenek tudása ami a fejükben van a gondolkodásuk , meg szeretném tanulni a tudásukat lehet erre mód tudsz ebben segíteni?
Bárki válaszolhat akinek van tapasztalata a kérdésembe , csak kérlek benneteket hogy hülyeséget ne írjatok köszke.
Jezust a plejadok hagytak hatra ennyi majomsagot egy helyen urlenyek leteznek de ekkor hulyeseget amiket a 404 nevu felhasznalo ir ez mar beszaras 404 miert nem csinalsz filmet ??? Avatar 2 Plejad haboruk mit tudomn de ne itt hulyitsd az embereket bar ugaz vannak hulyek akik elhiszik xD\
enegem meg az ALfa Centauriban elo tahtonok es audrilok raboltak el es van egy urhajom a Beludra xD elhiszitek ?
404 kocsog vagy lehet lepontozni barmit xD
Ohm sajnalom hogy igy neked estem :P
de elmeletnek jo viszont nem igazan hiszem el de egy jo film lehetne belole :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!