Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404, Mit tudsz a Plejádokról,...

404, Mit tudsz a Plejádokról, igaz lehet az hogy eljönnek és segítenek átvészelni a ciklust amin hamarosan keresztül megyünk?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelnének az UFOK én nem tudom hogy el-e tudnák menni hozzád de meg ér egy próbát szívesen találkoznák veled, és ha alkalmam lenne akkor idegenekkel is. Engem nagyon érdekelne az idegenek tudása ami a fejükben van a gondolkodásuk , meg szeretném tanulni a tudásukat lehet erre mód tudsz ebben segíteni?

Bárki válaszolhat akinek van tapasztalata a kérdésembe , csak kérlek benneteket hogy hülyeséget ne írjatok köszke.

2010. nov. 2. 18:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

18:25-ös:

üzennek nekünk, aztán felrakják youtube-ra

2010. nov. 6. 18:41
 22/39 A kérdező kommentje:
Egyébként onnan vesszük , hogy nagyon sok ember számol be ezekről a lényekről pl : a plejádokról többen is interjut adtak a világnak, a plejádoknál néhányan a földön születtek újjá amelyek terjesztik az üzeneteket. Meg még a dulce bázis ahonnan nagyon sok információ került ki, pL 6000 ember akik a bázis biztonságát figyelték meg halt . Feletébb érdekes nem gondolod? 6000 ember egy amerikai bázison körülmények nélkül. Vanak hírek mik elmodják azt hogy milyért halt meg ez a sok ember Pl ami a leghíetőbb hogy el akarták mondani a világnak hogy mi folyik ott. És hát nem hinném hogy ők mondták volna el de rengetek hír ki került onnan Pl : hogy 18000 idegen van most jelenleg a Dulce bázison . Kisérletek folynak ember DNS-ekkel stb. Nem részletezem.Amit ki hagytam a Dulce bázis a föld alatt van aminek 8 szintje van, azt sajnos nem tudom hogy milyen mély de biztos hatalmas. Akkor még pl youtube is sok minden kierűl . És ahogy észre vettem nagyon sokszor hogy rá kerestem a neten hogy idegenek , Ufok és sok olyan videót találtam amiket a felhasználó eltávolitott, ezeket a dolgokat is figyelembe véve , és a rengetek hír áradatot ha csak egy igaz akkor már bisztos hogy vannak idegenek.
2010. nov. 6. 19:40
 23/39 A kérdező kommentje:

Más részről te 67 milliót írtál :( kettő nulla lemaradt.

6700.000.000 így ni.

2010. nov. 6. 19:44
 24/39 anonim ***** válasza:

Hihetetlen mik vannak!

azon gondolkozok h az egész igaz!

vagy csak egy george Lucasnál is nagyobb fantáziájú ember hordott össze mindent!

de minden estere bízok az első gondolatomban!

2010. nov. 7. 11:37
 25/39 anonim válasza:
35%
én ezt egyszerűen nem bírom már felfogni hogy létezhet ennyi hülye ember :SSSSSSSSSS
2010. nov. 7. 11:48
 26/39 A kérdező kommentje:

Utolsó én sem tudom hogy nem tudsz olvasni. "Csak kérlek benneteket hülyeséget ne írjatok köszke"

Nehéz felfogni utolsó hogy azok ne írjanak ide akik hülyeségnek tartják vagy nem hisznek benne. Persze aki nem hisz benne írhat csak ne ilyet inkább érdeklődjön hogy honnan veszitek hogy vannak ilyenek. Nem kell le hülyézni az embereket, általában az a hülye aki mondja. Ez UFO fórum öreg ide nem kellenek olyanok mint te utolsó!!!

2010. nov. 7. 13:29
 27/39 anonim ***** válasza:
mert a youtube videók aztán annyira megbízhatóak és hitelesek... én meg kék na'vikat láttam youtube-on. Akkor biztos ők is léteznek...
2010. nov. 7. 15:32
 28/39 anonim ***** válasza:
48%

Aki nem hisz az UFOkban az minek van az UFO témakörben?Csak mer sztm az ember általába nem megy olyan témakörre ami hidegen hadja :S

Kivéve ha szeret kötekedni!

Mer én se megyek a vallásos témákra hirdetni h bunkók hát nincs is isten!

2010. nov. 7. 18:53
 29/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó , ez jól eset nekem :) és aki te előtted írt igen a youtubos videokban vannak hiteles videók szerinte. Nem tudom hogy a youtubos videóknak vannak rendesen hiteles videói de azt tudom hogy biztos van benne olyan ami igaz és nem kitalált UFO-témábal kapcsolatban, és nem csak arra gondolok hogy hoppá ezen egy UFÓ van hanem arra is hogy lehetnek olyan emberek is akik elmondják igaz tőrténeteiket vagy dolgokat amiket mi nem tudunk felfogni hogy igaz vagy hamis , persze nem is kell elhinni mert minden ember szabad, volt egy olyan mondás nem az a igazi szabad ember aki megtehet bármit amit akar , hanem az a igazi szabad ember aki nem teszi meg azt amit nem akar.Valahogy így volt az a mondás . Tudom hogy hihetetlennek hangzanak az idegenekkel való dolgok de biztos vagyok benne hogy vannak , és hogy eljönnek. már alig várom.
2010. nov. 8. 00:35
 30/39 anonim ***** válasza:
89%
nana, azért a vallás és az ezotéria teljesen más dolog, ne keverjük már össze
2010. nov. 8. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!