Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404, Mit tudsz a Plejádokról,...

404, Mit tudsz a Plejádokról, igaz lehet az hogy eljönnek és segítenek átvészelni a ciklust amin hamarosan keresztül megyünk?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelnének az UFOK én nem tudom hogy el-e tudnák menni hozzád de meg ér egy próbát szívesen találkoznák veled, és ha alkalmam lenne akkor idegenekkel is. Engem nagyon érdekelne az idegenek tudása ami a fejükben van a gondolkodásuk , meg szeretném tanulni a tudásukat lehet erre mód tudsz ebben segíteni?

Bárki válaszolhat akinek van tapasztalata a kérdésembe , csak kérlek benneteket hogy hülyeséget ne írjatok köszke.

2010. nov. 2. 18:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

USA-ban pl.: ott van a Dulce bázis :)

lehet hogy sikerült megtalálnom a Google Earthon mert ahol állítólag lennie kellene, ott van 1 kivágott darab rész mint az 51-es körzetnél is van 1 kivágott részt :)

2010. nov. 3. 11:53
 12/39 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok vele beszélni küldetm neki privátot csak az a baj hogy a privátban nem látom az email címét, hát remélem hogy válaszol az emailra .
2010. nov. 3. 11:54
 13/39 404 ***** válasza:
78%

Nyolcszázszázezer trilliárd fényévnyi távolságon belül, hozzávetőlegesen hatszázbilliárd intelligens életforma létezik külömböző fejlődési stádiumban (persze ez csak töredék érték, hiszen az egész univerzumról nem lehetne pontos adatot kapni, mert az univerzum végtelen), ezért elképzelhető hogy léteznek. Nem végeztem kutatásokat rolluk, de nem értem miért akarnák megmenteni az emberiséget, és akkor eddig miért nem tették meg, mire várnak, de ha Te tudod kérlek magyarázd el.

Az emberiségnek magát kell megvédeni a pusztulástól. A civilizációk csak nagyon ritka és kivételes esetekben menthetik meg egymást a haláltól, akkor ha nem önmaga hibájából ered a pusztulás, hanem egyéb kívül álló okokból. De az ember saját magát pusztítja el, ezért nem értem miért mentenék meg az embert.

Példa: Ha gyenge állatokat szaporítassz, azok utódai méggyengébbek lesznek, melyeket szintén megmented a haláltól, és azok utódaik még a szüleiktől is gyengébbek lesznek stb... Viszont ha életerős állatot szaporítassz, azok utódai erősek lesznek, és minnél erősebbeket tenyésztel annál erősebbek lesznek az utódok.

Ez a természet természetes körforgása, a gyenge lemarad és elpusztul, az erős tovább élhet.

Ez ugyan így működik az univerzumban is. Ha egy civilizáció a pusztulás felé halad, azt más civilizációk nem karolhatják fel (kivételt képez ha pusztulás nem a faj hibájából ered), mert ez az univerzum törvénye.

Az embernek magának kell kimászni abból a gödörből amit magának ásott. Az ember saját magának köszönheti a pusztulását, így sajnos nem segíthet rajta csak saját maga. Minden fajnak maga kell legyőznie a rossz oldalát.Az embernek saját magának kell megerősítenie testileg és szellemileg, mert más fajnak semmi köze nincs az ember fejlődési folyamataihoz. Az már beavatkozás lenne egy másik populáció fejlődésébe. Erősödjön meg az emberiség és legyen élet célja, ne úgy éljen mint egy élősködő a gazdatesten(Földön), hadjon fel fényűző és önző magatartásával, ne rossz szándékra használja tudását(atom stb..), ne legyen gonosz, szeretet vezérelje és akkor méltó lesz az életre.

Más civilizációk is kiirtják önmagukat, mások is gyengék. Képzeld el mi lenne, ha az univerzum összes gyenge populációját megmentenék a kipusztulástól. Felborulna az egyensúly! Gyenge populációk tovább nemzenék méggyengébb utódaikat, és ennek súlyos következményei lennének!

Nem szabad beleavatkozni más életforma fejlődésébe, úgy az emberébe sem. Ha a Plejádok meg szeretnék menteni az embert, ismerniük kell az univerzum törvényét. Tudniuk kell, ha megmentik a hanyatló embert a kipusztulástól, azzal megszegik az univerzum törvényét is!

Remélem tudtam segíteni.

Szeretlek!A béke vezéreljen!

2010. nov. 5. 04:04
 14/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál 404 most olvasom :) végre válaszoltál kérdésemre :)
2010. nov. 5. 14:53
 15/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm 404 ,, persze hogy elmondom,

Először is meg lepet hogy nem ismered a Plejád lényeket.

A plejád csillagrendszerben élnek , ha jól tudom ezek a lények hatalmas tudás birtokosai és ők is a jót követik a plejád csillagrendszerben kb 200000 igegen faj él külön vagy egy bolygón , ezek a lények létre hoztak egy szövetséget hogy meg védjék bolygónkat , de nem csak a bolygónkat hanem minket is a sötét kormányainktól. Már felvették a kormányainkkal a kapcsolatot de ezt eltitkolják előttünk . Fény lényeknek is szokták őket nevezni hatalmas aura veszi őket kőrül , sok mindet mondtak amiben rengeteg az igazság. Azt mondták hogy a föld egy ciklusváltáson fog át menni amiben segítenek átvészelni ezt a nagy lelki dolgot. A földfele érkeznek több ezer hajóval akkora hajókkal amekkora egész Magyarország területte és ez nem vicc. Azt monták hogy amikor ide jönnek akkor lesznek olyan idegenek amik a mi kormányainkkal szővetséget kötöttek és megtévesztő jeleket fognak küldeni. Ezért javasolták azt hogy sokat meditáljunk hogy a megtévesztés ne hason ránk, és azt is mondták hogy a ciklus váltás után egy magasabb létformákká segítenek minket át alakulni. Azt is mondták hogy ők mindig itt voltak vannak amikor az emberiség egy új létformába lép. És még azt is mondták hogy a földön vannak peljádok akik itt születtek újjá azért hogy segítcsenek nekünk mindennapjainkban . Más részröl még azt is mondták hogy a meditálással jó energiákat kell az univerzumba küldeni ezzel a jó dolgokat vonzuk magunkhoz és a jó utat követhetjük ez álltal .

Még egyszer mondom meg lepőtem hogy nem hallotál ezekről a lényekről . Más részről kérlek ha tényleg idegenekkel veszed fel a kapcsolatot kérdezd meg tölük hogy tudnak -e roluk valamit, előre is köszönöm.

2010. nov. 5. 15:07
 16/39 anonim ***** válasza:

de aki már gyengének született nem tehet róla hogy gyengének született.így született és kész.

:)

2010. nov. 5. 20:04
 17/39 404 ***** válasza:
100%

Ők sem ismernek olyan lényeket akik az embereknek segítenek megakadályozni a kihalást, de ettől függetlenül még létezhetnek.

Egyébként nincs szükség segítségre, mert az ember maga is visszafordíthatja a veszélyt, még van egy utolsó esélye. Nem menekülni kell másik bolygóra ami rengeteg pénzbe és időbe telik, hanem a Földön kell megállítani a pusztulási folyamatot, melyet ingyen is meg lehet valósítani.

Ha valaki most olvassa az én írásom, és szeretné hogy a Föld és minden élet ami rajta van ne pusztuljon el, az kezdjen el most úgy élni ahogy én is:

Én nem szennyezem magam vegyszeres éllemiszerekkel, nem eszem húst, nem károsítom magam mérgező szépségápolási és háztatrtási cikkekkel, nem dohányzom, nem iszok alkoholt, ezáltal a környezetem is 99%-os mértékben védem. E mellett meditálok, megteremtem magamnak a nyugalmat és a harmóniát, kiegyensúlyozott életet élek, és odafigyelek a testi és szellemi egyensúlyomra. Ha minden ember így tenne, újra széppé válna a Föld, s vissza alakulna minden az eredeti állapotára. Én egyike vagyok azoknak, akik az internetet kihasználván felébresztik az emberekben az élni akarás ösztönét. Ha valaki most olvassa az én írásom, és szeretné hogy a Föld és minden élet ami rajta van ne pusztuljon ki, az kezdjen el most úgy élni ahogy én az elöbb felsoroltam.

A szeretet vezéreljen, és boldog leszel!

2010. nov. 5. 23:40
 18/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm 404 a válaszod, de lehetne még egy kérdésem ,

a sziriusziakról már hallottál és mit tudsz róluk?

A plejádok azt is mondták hogy ők az őseink a ő DNS eniket keresztesték , a majmokéval, azt mondták, hogy bennünk van a gén amit csak fel kell ébresztenünk ahhoz hogy a minden tudást elérjünk.

404 nagyon kérlek téged hogy azok az idegenek akiket te is ismersz és akikkel már találkoztál azoknak az idegeneknek mi a neve.?

Sok mindent nem értek és sok még a kérdés. A szirius idegen faj is eljön a földre és azt akarja ő is hogy megvilágosodjunk . Meglepetésemre a ő jelük a zsidó csillag , ami érdekesség hogy a Plejádok meséltek jelekről amik a mindenséget ábrázolják, meglepetésemre a zsidó csillagot is megemlítették amit a legnagyobb becsben tartanak. Sziriusziak azt mondták hogy a béke követői ahogyan a plejádok is, de még is a Plejádok említettek rossz idegeneket amelyek a sötét kormányainkal vannak kapcsolatban , és ezeknek az idegeneknek mi a neve. De lehet , hogy aggodalmam nem ér semmit hiszen gondolataim szerint a Plejádok létre hoztak egy szövetséget amelyben sok sok más idegen faj is van. És arra a véleményre jutottam hogy a sziriusok is a plejádokkal szövetségben vannak . Hát remélem így van. És a sziriusziak mondták hogy hamarosan eljön a nagy találkozás. Hát már alig várom . 2010. november 2 külték azt az üzenetet hogy a találkoz ás hamarosan létrejön . Csak azt nem értem hogy a ő idő beosztásuk mit ért ez alatt. Kedves 404 várom véleményedet és még egyszer mondom nagyon köszönöm válaszod.

2010. nov. 6. 06:34
 19/39 anonim ***** válasza:

404.

igen 99%

de ez csak 1 ember a kb 1 milliárd emberből

vagy kevesebben vagyunk?mind1 inkább egyre többen vagyunk xD

én se dohányzók mert annak semmi értelme.(Magadat füstölöd el magad vele) és azt sajnálom hogy Passzív dohányosok(akik nem dohányoznak de ott szívja be a dohány füstött ugyanúgy káros. és halnak meg passzív dohányosok is :(

alkohol is káros :)

a káros dolgokat kerülöm.

azt a baj hogy sok ember leszarja mi van a másik emberrel vagy mi van a környezettel .

de amugy mindenek van hátránya és előnye.(jó és rossz oldala)

pl.: fejlett civilizáció: Nagy tudással rendelkezik ,de annál rosszabb dolgokra tudja valaki használni.

pl.: kuperben melyik jobb ?

1.egyből sprintelsz és lehet hogy nem birod majd lefutni a kört amennyi kell. vagy mégis?xD

2.vagy nem sprintelsz és akkor letudod futni de gondolom nem lesz ugyanannyi a kör xD

2010. nov. 6. 11:37
 20/39 anonim ***** válasza:
46%

6700000000 ember él a földön, utolsó, vagyis 6,7 milliárd körülbelül, de nem ez a lényeg...

hanem az, hogy: ezeket ti honnan veszitek? ezt a rengeteg rizsát a mindenféle földönkívüli létformákról? most direkt nem írok semmi sértőt, csak válaszoljatok értelmesen, ne pedig úgy, hogy már megint semmi kézzelfoghatót nem írtok, csak a rohadt hosszú (légbőlkapott?) dumát.

2010. nov. 6. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!