404, Mit tudsz a Plejádokról, igaz lehet az hogy eljönnek és segítenek átvészelni a ciklust amin hamarosan keresztül megyünk?
Nagyon érdekelnének az UFOK én nem tudom hogy el-e tudnák menni hozzád de meg ér egy próbát szívesen találkoznák veled, és ha alkalmam lenne akkor idegenekkel is. Engem nagyon érdekelne az idegenek tudása ami a fejükben van a gondolkodásuk , meg szeretném tanulni a tudásukat lehet erre mód tudsz ebben segíteni?
Bárki válaszolhat akinek van tapasztalata a kérdésembe , csak kérlek benneteket hogy hülyeséget ne írjatok köszke.
Gyű,bazzeg...
Egy igaz,hogy nem tudom ki az a 404.pedig egyre népszerűbbnek tetszik,de amit írtál egyszerűen nevetséges XD
Találkoznál ezzel a taggal,találkoznál ufókkal,tanulnál tőle,segítsen hogy ufókkal is találkozz...ha keresel a sarok körül egy kapucnis,kialvatlan gyereket,és megkérdezed van-e raktáron LSD majd mindent megtudsz...
Esküszöm,az emberi butaság már nekem fáj...
(jaja! Lehet lepontozni,köszi ^^)
404-es felhasználóval beszélni szeretnék :)
hát én engem érdekel.
én legalább utána nézek és nem egyből azt mondom hogy hülyeség.
ez olyan mint a 90 éves ember és az internet.
kaki benne mert nem fogadja el.xD
és te is kaki leszel ami 50-70 év mulva lesz kb xD
inkább "nem írnék".
ja, és szerinted én nem tudnék kitalálni egy akármilyen bolygóközi utazást magamnak?
utána kéne nézni és nem előítéletesnek lennie nagy okosak.
írtam 404 privát de nem válaszol :( pedig érdekel.
kérdező tudsz beszélni 404-el mert szeretnék vele beszélni mert nagyon érdekel.
előző hozzászoló te inkább maradj a birka népnél -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!