Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, mi áll az...

Szkeptikusok, mi áll az állatcsonkítás jelenség mögött, konkrétan mi számotokra a magyarázata ennek?

Figyelt kérdés

Röviden ha valaki nem tudná mi ez:

Az 1940-es években kezdődő jelenségről van szó.

A mai napig ugyanazzal a "technológiával" zajlik a dolog, precíz, valamilyen lézerszerű eszközzel történő csonkítása jellemzően haszonállatoknak, vér sosincs sem a környéken sem a testekben nem marad egy csepp sem.

A "tettes" kiléte mai napig nem tudható pedig Amerikában volt olyan terület ahol a gazdák összefogtak és a kormányzati szintre jutottak a követelésükkel, hogy derítsék ki ki az elkövető országszerte a 40-es évektől a napjainkig. Eredmény nincs.

jan. 20. 07:40
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Valamint még kiemelném azoknak a gyávaságát ha már újra válaszolnom kellett, mint a szervízmérnök úr, aki egy szót nem mer szólni társainak, hogy fú ne tagadjátok már a létezését, létezik, linkeltem róla dolgokat, még wiki szócikket is amit alkotva hivatkozni kell a dolgokat. Valamint attól, hogy sunyin linkel a válasszal nem mer előállni, ő személy szerint konkrétan mit tart hihető magyarázatnak a dologról. Csend és hullaszag, a társakkal sem mer konfrontálódni, válaszolni sem mer, féltek még egymástól is, ezt viszont nagyon vicces látni! :)
jan. 21. 19:42
 32/45 Szervizmérnök úr ***** válasza:
62%

32.

Személyeskedést fejezd be, komplett tanulmányt linkeltem a butaságaid cáfolatára, plusz másik válaszoló a Wikipédiát is.

Ezekhez már nincs mit hozzáfűzni.

Csúnyán buktad ezt a témát is, ez van.

Sunyi provokációkra telik csak.

jan. 22. 13:42
 33/45 A kérdező kommentje:
Te már két regényre valót írtál amiben a semmiről panaszkodsz mert valaki kérdezni mert és a vitakultúrátokat méltatni. Úgy érezted érdemi válasz helyett mégis írnod kell ide ahelyett, hogy hallgattál volna de ha arra reakciót kapsz megrogysz tőle?? Ismerem a linkjeid tartalmát, ismerem a mainstream álláspontokat, az volt a kérdés te személy szerint konkrétumok szintjén mit gondolsz, nem válaszoltál! Inkább sírsz már regényeken keresztül azon, hogy én reflektálni merek ahogy azt kell, korrekten, megérdemelten, minthogy egyetlen összetett mondatban leírnád TE KONKRÉTAN MIVEL MAGYARÁZOD MAGADNAK a jelenséget, te jó ég! Mi ez ha nem szánalom viselkedés? Egyetlen mondat a válasz, szedd össze magad vagy hallgass, ne írj a kérdésekhez választ, ennyire egyszerű az egész.
jan. 22. 13:50
 34/45 anonim ***** válasza:
Kérdező, ő sajnos kötekedni jár ide, számomra érthetetlen módon. Gyakran bicskanyitogató bunkó megjegyzéseket tesz az ezotériával és ufókkal foglalkozó hozzászólókra.
jan. 22. 17:08
 35/45 Szervizmérnök úr ***** válasza:
53%

34.

Érzékelem a frusztrációt, miután több kérdésed is kivégeztem ilyen egyszerűen, hogy külföldi oldalakon rákerestem a cáfolatra.

Nyilván a cáfolat megegyezik a saját véleményemmel is, ellenkező esetben fűznék hozzá valami megjegyzést is.

De nincs miről beszélni, le vagy cáfolva.

Itt volt már olyan, aki engem el akart üldözni, de a provokáció pont fordítva sül el.

Győzzön a tudás, ha érted.

jan. 22. 17:30
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőnek igaza van.
jan. 22. 17:52
 37/45 anonim ***** válasza:
jojojo kerdezo tudjuk hulye vagy nem kell ennyire eroszakosan bizonygatni
jan. 31. 00:07
 38/45 A kérdező kommentje:
Sikeresen ideböffentél egy nagy semmit, ennyi energiával egy összetett mondatban elmondhattad volna az önálló véleményedet a jelenségről. Ehhez persze te is buta/gyáva vagy.
jan. 31. 14:22
 39/45 A kérdező kommentje:
Várom a bátor/intelligens szkeptikusokat akik le merik írni a saját!!! önálló!!! meglátásukat ahelyett hogy rengeteg energiával böfikéznek nagy semmiket vagy egyszerűen tagadják a kormányzati szinteken vizsgált jelenséget.:)
jan. 31. 14:22
 40/45 anonim ***** válasza:

Hogy valamit "kormányzati szinten vizsgálnak", az nem bizonyíték semmire, sőt épp azért is lett tisztázva már régen a dolog. Konteósok nem bírnak csak leszakadni erről, tőlük mit is vársz...

De ez részletesen ki van fejtve az internetes forrásokban, úgyhogy felesleges vergődni.

febr. 2. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!